Cinnet getiren anne çocuklarını katletti !

Cinnet getiren anne çocuklarını katletti !

Samsun'da şizofren hastası olduğu belirtilen 29 yaşındaki kadın, 2 çocuğunu öldürüp, intihara kalkıştı.

Samsun'da şizofren hastası olduğu iddia edilen 29 yaşındaki Ayfer K., 3 yaşındaki kızı M.K. ile 9 yaşındaki B.K. adlı kızını bıçakla öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralı anne hastanede tedavi altına alındı.

Olay bu akşam İlkadım İlçesi Öğretmenler Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre şizofren hastası olduğu ileri sürülen Ayfer K., henüz belirlenemeyen bir nedenle evinde cinnet geçirdi. Mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla evde olan kızları M.K. ile B.K.'yı vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Daha sonra aynı bıçakla kendini de yaralayıp intihar girişiminde bulundu. Çığlıklar üzerine eve gelen komşuları korkunç manzarayla karşılaşınca polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri anne ve kızlarına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Çocuklar M.K. va B.K. yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Anne ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyeta alındı. Ayfer K.'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirdi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı bildirilen ve olay sırasında evde olmayan baba Yavuz K.'da acı haberi yakınlarından aldı. Olayı duyup hasteneye gelen bazı yakınarı da sinir krizleri geçirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA