Cinsel ilişkiye zorlandığı için öldürmüştü !

Cinsel ilişkiye zorlandığı için öldürmüştü !
Güncelleme:

Boşandığı kocası tarafından cinsel ilişkiye zorlanan kadın kocasını 55 kez bıçaklayan kadının beraati talep edildi.

Boşandığı kocasını 55 bıçak darbesiyle öldüren 31 yaşındaki N.Ö.’nün meşru müdafaa hakkını kullandığı belirtilerek beraati talep edildi

İstanbul Tuzla'da, boşandığı 34 yaşındaki eşi Kazım Aydemir'i, 55 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan N.Ö.'nün, 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada savcı mütalaasını verdi. Savcı, N.Ö.'nün, olay anında eski eşi tarafından silahla tehdit edildiğini ve meşru müdafaa hakkını kullandığını belirterek beraat talep etti.

İki yıl önce yaşanan olayda, iki çocuk annesi N.Ö. (31), evine gelen boşandığı eşi Kazım Aydemir'le tartıştı. İddiaya göre, Aydemir'in silah çekip kendisini ölümle tehdit etmesi üzerine, buzdolabının üzerinde duran bıçağı alan Ö., eski eşini sırtından ve vücudunun çeşitli yerlerinden 55 kez bıçaklayarak öldürdü. Duruşmada mütalaasını veren savcı, sanık ve maktulün 2007'de evlendiklerini ve aralarındaki sorunlar nedeniyle 2016'da boşandıklarını ifade etti.

ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ

Boşanma kararı sonrası çocuklarını görmek için ara ara N.Ö.'nün evine giden Kazım Aydemir'in, ayrıldığı eşini birden çok kez cinsel ilişkiye zorladığı, olay günü tabanca ile "seni öldürürüm" dediği, Ö.'ün de kendisini tehdit eden eski eşini bıçakladığı belirtildi.