Cizre'de teröristler revir kurmuş !

Cizre'de teröristler revir kurmuş !

Cizre'de terör örgütü PKK'lı teröristlerin kendileri kurduğu revir ortaya çıktı.

Cizre'de terör örgütünün açtığı hendeklerin kapatılması ve ilçenin teröristlerden temizlenmesi amacıyla başlatılan operasyon aralıksız edvam ediyor.

Cizre’d Cudi Mahallesi’nde ihbar üzerine durdurulan ambulans ve cenaze araçlarında 4 ‘ü 7’si yaralı 11 teröristin başka bölgeye nakledilmek için taşındığı anlaşıldı.

uu-002.jpg

Ölü teröristler morga, yaralı 7 terörist de tedavileri için hastaneye kaldırıldı.Bölgedeki yerel kaynaklardan yapılan bilgilendirme şöyle : “1’inci J.Komd.Tug.K.lığı tarafından icra edilen Şehit J.Asb.Kd.Çvş.M.Burak DEMİRCİOperasyonu kapsamında 20.01.2016 günü ambulans ve cenaze araçlarının Cudi mahallesinden Dağkapı mahallesi Dere caddesi ve Yakışan sokağa giriş yaptığı görülmüş, bölgede yaşayan vatandaşların ihbar etmesi sonucunda giriş yapan araçlar mahalle çıkışında durdurulmuş, yapılan kontrollerde her iki araçta ölü ve yaralı teröristlerin olduğu tespit edilmiş ve araçlar Cizre Devlet Hastanesine getirilerek incelemeler yapılmıştır.     

56a0a17818c7734bb418e938.jpg

İncelemeler sonucunda;      

Abdülhamit POÇAL (Ahmet ve Gemi oğlu Cizre 1984 doğumlu) isimli teröristin ve kimliği belirsiz (kimlik çalışmalarına devam ediliyor) 4 teröristin ateşli silah ile öldüğü,  

Ayrıca Mehmet EREN (Şahin ve Medine oğlu1964 Şırnak doğumlu), Refik TEKİN (Şakir ve Fahriye oğlu Şemdinli 1982 doğumlu) Feyzullah DARGA (Ali ve Leyla oğlu 1999 Cizre doğumlu) Ömer ÇAKIR (Mehmet ve Leyli oğlu Şırnak 1987 doğumlu) Zinar DEMİR (Salih ve Fatma oğlu Cizre 1975 doğumlu), Bahaddin GÖÇER (Ahmet ve Besna oğlu Cizre 1967 doğumlu), Kasım İDİM (Ahmet ve Şirin oğlu Cizre 1965 doğumlu) isimli teröristlerin (7 terörist) çeşitli yerlerinden ateşli silah ile yaralandığı tespit edilmiş ve yaralı teröristler Cizre Devlet Hastanesinde tedavi ve gözaltına alınmışlardır.       

Teröristlerin kendi dizayn ettikleri revirde yaralıları tedavi etmeye çalıştıkları, ama Güvenlik Kuvvetlerinin sözde revir bölgesine yaklaşmaları sonucunda bu yola başvurdukları anlaşılmıştır.           

Yine aynı bölgede teröristlerin barındıkları evlerden biri ele geçirilmiş ve yapılan aramada 4 teröristin bahçeye gömülmüş cesetleri bulunmuştur. Kimlikleri henüz tespit edilememiştir.”

56a0a17118c7734bb418e936.jpg

Etiketler PKK Cizre teröist revir