Darbedilen çiğ köfteci: Adalet yerini buldu

Darbedilen çiğ köfteci: Adalet yerini buldu
Güncelleme:

Afyonkarahisar’da verdiği çiğ köftenin acılı olduğu gerekçesiyle darbedilen çiğ köfteci açıklamalarda bulundu.

Olay, 23 Şubat Salı günü İstiklal Mahallesi'ndeki çiğ köfteci dükkanında meydana geldi. Alkollü olduğu öne sürülen Gurur Ş., acısız istediği çiğ köftenin acılı olduğu gerekçesiyle saldırdığı iş yeri çalışanı Yılmaz K.'a elindeki çiğ köfte dürümünü fırlatıp, saldırdı.

Küfürler eden Gurur Ş., K.'a yumruklar savurdu. İş yerinin güvenlik kamerasına da yansıyan olayla ilgili polis, Yılmaz K.'u yumruklayan Gurur Ş.'i yakalayıp, gözaltına aldı. Önce serbest bırakılan Gurur Ş., daha sonra yeniden gözaltına alındı.

KARDEŞİ İŞ YERİNE SALDIRDI

Olaydan bir gün sonra ise çiğ köfteci bu kez Gurur Ş.'in kardeşi Hüseyin Ş. tarafından hedef alındı. Önce elindeki içki şişesini fırlattığı iş yerinin camını tekmeleyen Hüseyin Ş., ardından da dükkanın önündeki sehpayı fırlatarak, camı kırdı. Dükkan önünde duran motosiklete de tekme atarak zarar veren Hüseyin Ş., olay yerinden kaçtı. Hüseyin Ş. daha sonra polisin çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Gurur Ş. ve kardeşi Hüseyin Ş. işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

'İŞİMİN BAŞINA DÖNECEĞİM'

Olayda darbedilen, küfür ve hakaretlere maruz kalan Yılmaz K., iki kardeşin tutuklanmasının ardından gazetecilere açıklamada bulundu. Vali Gökmen Çiçek, emniyet müdürlüğü ve savcılığa teşekkür eden Yılmaz K., "Adalet yerin buldu. Bu süreçte Valimiz Gökmen Çiçek, Emniyet Müdürümüz, Savcılık hepsi yanımızdaydı. Hepsine çok çok teşekkürler ederim. Bundan sonra bir izin kullandıktan sonra tekrar işimin başına döneceğim. Sonra üniversiteler açıldığında okuluma gideceğim" dedi.

Yılmaz K., tutuklanan Gurur Ş.'i daha önce tanımadığını, dükkana geldiğinde bu olayın yaşandığını aktardı. 

 

 

Etiketler darp çip köfteci