Dehşetin ardından arkdaşı çıktı !

Dehşetin ardından arkdaşı çıktı !
Güncelleme:

Ankara'da Önder Y., otomobiliyle seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradı. Saldırganın iş arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde çevre yolu istikametine giden Önder Y.'yi takip eden bir başka otomobilden ateş açıldı. Paniğe kapılan Önder Y. telefonla arkadaşlarını arayarak yardım istedi. Esrarengiz olay bununla da bitmedi. Önder Y., otomobiline çarpan ve ardından da kurşun yağdıran kişinin bir süre önce tartıştığı iş arkadaşı Cemal Ö. olduğunu fark etti! Polis ekipleri kaçan araçtaki üç kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Yozgat Bulvarı'ndan çevre yolu istikametine giden Önder Y'nin kullandığı otomobili takip eden araçtaki üç kişi havaya ateş açtı. 

Paniğe kapılan Önder Y. ara sokaklardan kaçmaya çalışırken telefonla arkadaşlarını arayarak yardım istedi.  Bir süre devam eden kovalamaca sonucu peşindeki araç Önder Y'nin kullandığı otomobili 1488. Cadde'de önüne geçerek durdurdu. 

HIZLA OTOMOBİLE ÇARPTI

Bu sırada Önder Y'nin manevra yapmaya çalıştığı sırada önündeki araç geri vitese takarak hızla otomobile çarptı.  Çarpmanın şiddetiyle otomobilde büyük çapta hasar meydana gelirken araçtan inen üç kişiden biri Önder Y'nin bulunduğu otomobilin sağ ön kapısındaki camdan içeriye iki el ateş etti. 

ATEŞ EDEN KİŞİNİN TARTIŞTIĞI İŞ ARKADAŞI OLDUĞUNU FARK ETTİ

Ateş eden kişinin bir süre önce tartıştığı iş arkadaşı Cemal Ö. olduğunu fark eden Önder Y. olaydan yara almadan kurtuldu.

Bu arada Önder Y'nin arkadaşlarının olay yerine geldiğini gören Cemal Ö. ve beraberindekiler araçlarına binerek olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri kaçan araçtaki üç kişinin yakalanması için çalışma başlattı. 

Olay yeri inceleme ekipleri de yaptıkları incelemede otomobilin yanında iki boş kovan bulurken, mermilerin araçtaki döşemelere isabet ettiğini belirledi. 
Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

AA

Etiketler ankara keçiören