Depremde yoğun bakımda yatan 1'i bebek 14 hasta ölüme terk edildi

Depremde yoğun bakımda yatan 1'i bebek 14 hasta ölüme terk edildi
Güncelleme:

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi yerle bir edip, 46 binden fazla canımızı yitirdiğimiz depremlerde hasar alan hastanede yoğun bakımda yatan 1'i bebek 14 hasta ölüme terk edildiği ortaya çıktı.

Hatay'ın Antakya ilçesinde deprem dolayısıyla ağır hasar alan özel hastaneden yürekleri parçalayan görüntüler geldi.

Bölgeye sevk edilen Zonguldak UMKE ekibi tesadüfen hasar gören binaya girdi ve kan donduran manzara ile karşılaştı. Yıkılan merdivenlerin arasından binanın üst katlarına çıkan UMKE ekibi burada her odaya tek tek girerek yaralı aradı.

Deprem sonrası acil olarak boşaltılan ve çökmek üzere olan hastanenin yoğun bakım ünitesine giren UMKE ekibi burada sağ oldukları tespit edilen 5 hastaya acil müdahalede bulundu. Yaşam destek ünitesine bağlıyken deprem dolayısıyla kesilen elektrikler sebebiyle 1'i bebek 10 hastanın hayatını kaybettiği tespit edildi.

 Kurtarılan hastalar itfaiye merdiveniyle alınarak başka merkezlere sevk edildi.

Editörün notu: Aşağıdaki video yaş ve cinsiyet gözetmeksizin pek çok kullanıcımızı rahatsız edebileceği için Haber3.com editörleri tarafından şifrelenmiştir. Videoyu kendi isteğinizle izleyebilmeniz için parola bölümüne izle yazarak görüntüleri izlemeye onay vermeniz gerekmektedir.