Dereye uçan araçtan sağ kurtuldular

Dereye uçan araçtan sağ kurtuldular
Güncelleme:

Tekirdağ Çorlu'da üniversite öğrencisi 3 gencin içinde bulunduğu otomobil, dereye uçtu. Suya gömülen araçtan çıkmayı başaran 3 arkadaş yüzerek karaya ulaştı.

Kaza, Silahtarağa Mahallesi Çorlu - Çerkezköy yolundan bağlanan Çorlu Mühendislik Fakültesi yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çerkezköy istikametine seyrederken farkülte yoluna giren Berkay T. idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprüden Çorlu deresine uçtu.

AKINTIYA RAĞMEN YÜZEREK ÇIKTILAR
Suya gömülen araçtan çıkmayı başaran sürücü Berkay T., yolcu olarak bulunan arkadaşları Hüseyin K. ve Yiğit İ.’ye de yardım etti. 3 arkadaş, deredeki akıntıya rağmen yüzerek karaya çıkmayı başardı.
Yaralanan yolculardan Hüseyin K., olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

AĞLAYAN SÜRÜCÜYÜ TRAFİK POLİSİ TESELLİ ETTİ
Sürücü Berkay T., olayın şokunu bir süre üzerinden atamadı. Gözyaşlarına boğulan sürücü T.’yi teselli eden trafik polisi, “Sıkma canını, hepiniz hayattasınız. Önemli olan cana bir şey gelmesin” diye konuştu.

İHA

Etiketler çorlu kaza dere otomobil