Diyarbakır Hani'de Jandarmaya Bombalı Saldırı: Yaralılar Var

Diyarbakır Hani'de Jandarmaya Bombalı Saldırı: Yaralılar Var

DİYARBAKIR'ın Hani İlçesi'nde PKK'lılar İlçe Jandarma Komutanlığı'na ilk bilgilere göre bomba yüklü araçla saldırı düzenledi.

DİYARBAKIR'ın Hani İlçesi'nde PKK'lılar İlçe Jandarma Komutanlığı'na ilk bilgilere göre bomba yüklü araçla saldırı düzenledi. Bombanın infilak etmesiyle meydana gelen şidddetli patlamada yaralananlar oldu. İlçeye Diyarbakır'dan çok sayıda ambulans ile arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Diyarbakır'ın Hani İlçesi'nde PKK'lılar İlçe Jandarma Komutanlığı'na bomba yüklü araçla saldırı düzenledi. İlk bilgilere göre PKK'lı teröristler bu gece bomba yüklü aracı İlçe Jandarma Komutanlığı önünde infilak ettirdi. Şiddetli patlamada İlçe Jandarma Komutanlığı ile çevresindeki binalarda hasar meydana gelirken, yaralananlar oldu. Bombalı saldırının ardından ilçede PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.

Çatışmanın sürdüğü ilçeye Diyarbakır'dan çok sayıda ambulans ile arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Çatışma nedeniyle ekipler bir süre ilçeye ulaşamazken, yaralılar Hani Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. İlçede çatışmalar devam ediyor.