Doç. Dr. Ercüment Tarcan vefat etti

Doç. Dr. Ercüment Tarcan vefat etti
Güncelleme:

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Doç. Dr. Ercüment Tarcan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

İzmir’de çok sevilen ve genel cerrahi alanındaki başarısıyla bilinen Tarcan, 1986 yılından bu yana, 34 yıldır Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışıyordu.

‘ÇOCUKLARIMLA SARILACAĞIM GÜNLER YAKINDA’

Doktor Tarcan’ın 7 Nisan’da Facebook hesabından, “Korona muhafızım Genel Cerrahi asistanı, Dr. Feyyaz Güngör ile birlikte, korona gazisi, sevgili hastamızın sabah vizitini yaptık. Sağlığının iyiye gittiğini, neşesinin yerinde olduğunu, ayakta olduğunu,en büyük derdinin oda hapsi olduğunu gördük, sevindik. Çocuklarımla sarılacağım günler yakında” diye mesaj paylaşmıştı.

Tarcan’ın ayrıca 95 yaşında korona virüsünü yenen hastayı tabur ettiklerini duyurduğu ve “65 yaş üste ilk Covid 19 hastamızı alkışlarla evine gönderdik. Oynayarak gidiyor olmasının nedeni, haplarını zorla içirerek, yemeklerini zorla yedirerek ona eziyet ettiğine inandığı servis çalışanlarından kurtulmuş olması. İnatçı bir dedeydi” diye video paylaştığı görüldü.