Dolaptaki erkek atleti cinsel istismarı ortaya çıkardı

Dolaptaki erkek atleti cinsel istismarı ortaya çıkardı

Antalya'da ortaokul öğrencisi kızın cinsel istismara uğradığı, dolabında bulunan kanlı iç çamaşırı ve erkek atletiyle ortaya çıktı.

Antalya'da ortaokul öğrencisi kızın "cinsel istismara" uğradığı, annesinin dolapta bulduğu kanlı iç çamaşırı ve erkek atleti bulmasıyla ortaya çıktı.

Klima tamircisi 19 yaşındaki İsmail Y. ile ortaokul öğrencisi 14 yaşındaki G.M. geçen haziran ayında tanışıp arkadaş oldu. Bir süre arkadaşlıklarını sürdüren ikili, annesi ve babasının akraba ziyaretine gittiklerinde G.M.'nin evinde buluştu. İddiaya göre geceyi evde geçiren ve G.M.'ye cinsel istismarda bulunan İsmail Y. sabah giderken sperm bulaşan atletini evde bıraktı.

ANNESİ DOLAPTA BULDU

Kız öğrenci G.M.'nin evdeki dolaba sakladığı erkek atleti ile kanlı iç çamaşırını, bir süre sonra annesi T. buldu. Annesinin ısrarlı soruları karşısında G.M. başından geçenleri anlattı. Ailesiyle birlikte savcılığa giden G.M.'nin şikayeti üzerine tutuklanan İsmail Y. hakkında Antalya 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde "çocuğun nitelikli cinsel istismar" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlamalarıyla 25 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Savunmasında G.M. ile geçen haziran ayında tanışıp 7 ay arkadaşlık yaptığını söyleyen İsmail Y., atletin kendisine ait olmadığını ileri sürdü. M.G.'nin 14 yaşında olduğunu bilmediğini söyleyen İsmail Y., "Bana ortaokul son sınıfta okuduğunu, okula geç yazıldığını söylemişti. Son sınıf öğrencilerinin kaç yaşında olduğunu bilmiyorum. Bir kez evlerine gittim, annesiyle tanıştırdı. Evlerinde kalmadım" dedi.

M.G. ile cinsel ilişkiye girmediğini ileri süren İsmail Y., iftiraya uğradığını söyledi ve beraatını istedi.

Mahkeme, M.G.'nin dolabında bulunan ve İsmail Y.'ye ait olduğu ileri sürülen erkek atletinin incelenmek üzere Ankara Kriminal Polis Laboratuarı'na gönderilerek rapor alınmasına, sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı erteledi.