Ecem Balcı cinayetinde flaş gelişme !

Ecem Balcı cinayetinde flaş gelişme !
Güncelleme:

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, toprağa gömülü cesedi bulunan 17 yaşındaki Ecem Balcı'nın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada, adliye sevk edilen Süleyman K. tutuklandı.

Gölcük’te, Ecem Balcı, 5 Ocak günü ortadan kaybolurken, kızını her yerde arayan ve bulamayınca bunalıma giren annesi Esra Ercömert, 14 Ocak’ta gittiği Kandıra’nın Kaltalkayası mevkisindeki kayalıklardan denize atladı.

Ercömert’in 2 gün sonra cansız bendeni, denizde bulunarak, toprağa verildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Ecem’i bulmak için özel ekip kurdu. Ecem’i bulmak için soruşturmayı derinleştiren polis, şüpheli Süleyman K.'yi cezaevinden çıkararak, ifadesini alırken yakınlarını da gözaltına alıp, emniyete getirdi.

Kayıp Ecem'in cesedi toprağa gömülü bulundu !Kayıp Ecem'in cesedi toprağa gömülü bulundu !

Yapılan sorgulamalar sonucu Ecem Balcı’nın öldürüldüğü tespit edildi. Ecem’in öldürüldükten sonra Gölcük’te ormanlık alana gömüldüğü belirlendi. Süleyman K.'nin ifadesi doğrultusunda, geçen cuma günü, Ecem’in cesedi ormanlık alanda gömüldüğü yerden çıkarıldı. Ecem Balcı’nın cenazesi, otopsinin ardından Sakarya’nın Hendek ilçesinde toprağa verildi.

Ecem Balcı’nın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Süleyman K. ve diğer şüphelilerin bugün Gölcük Adliyesi’ne sevk edildiği bildirildi. Süleyman K., ’çocuğu kasten öldürme’ suçundan tutuklanırken, diğer şüpheliler ise ’suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme’ suçundan adli kontrolle serbest bırakıldı.

TAÇ VERME BAHANESİYLE Mİ KANDIRDI?

Ecem'i, kaybolmasına dayanamayarak intihar eden annesi Esra Ercömert'in eski erkek arkadaşı Süleyman K.'nin öldürüp ormanlık alanda gömdüğü iddia ediliyor. 

Anne Esra Ercömert rahim kanseri, 17 yaşındaki kızı Ecem ise göğüs kanseriyle mücadele ediyordu. Ecem, geçen yılın son günlerinde ameliyat oldu. 5 Ocak günü evden ayrıldı ve bir daha da geri dönmedi. Genç kız 5 Ocak'ta erkek arkadaşına gönderdiği mesajda Süleyman K. ile buluşacağını bildirdi. Ecem, erkek arkadaşına Süleyman K.'nin define bulduğunu ve gelip kendisini aldığını anlatmıştı. İddialara göre Süleyman K. Ecem'i "Mezarda tarihi bir taç buldum. Sana vereceğim" diye kandırmıştı. 

Ecem'in göğüs kanserinin ardından protez göğüs için para biriktirdiği, Süleyman K.'nin define bulduğunu söylemesinin ardından sevindiği iddia edilmişti. 

Olayı soruşturan özel ekip, Süleyman K.'nin yakınlarını çapraz sorguya aldı ve şüpheliler sonunda genç kızı Süleyman K.'nin öldürdüğünü itiraf etti. 

Cinayeti itiraf eden Kara, Ecem'i gömdüğü yeri gösterdi. Ayvazpınar Köyü yakınlarında yapılan kazıda Ecem'in cansız bedeni bulundu. Üzerinde iç çamaşırları olan ve kıyafetleri bulunamayan Ecem'in, darp edildiği, yüzünde ve boynunda morluklar olduğu tespit edildi.