Edirne’de, Kaçak İçki Ve Çayla Yakalanan 5 Bulgar Kefaletle Serbest Kaldı

Edirne’de, Kaçak İçki Ve Çayla Yakalanan 5 Bulgar Kefaletle Serbest Kaldı

EDİRNE'de polis tarafından durdurulan bir araç ve otogarda bekleyen 2 şüphelinin valizlerinde yaptığı aramada 296 şişe kaçak içki ve 14 kilo kaçak çay...

EDİRNE'de polis tarafından durdurulan bir araç ve otogarda bekleyen 2 şüphelinin valizlerinde yaptığı aramada 296 şişe kaçak içki ve 14 kilo kaçak çay ele geçirilirken, gözaltına alınan Bulgaristan vatandaşı 5 şüpheli, biner lira kefaletle serbest bırakıldı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sürücülüğünü Bulgaristan vatandaşı A.O.I.'nın yaptığı aracı Gişeler Mevkii'nde durdurdu. Yapılan aramada aracın gizli bölmelerine saklanmış değişik marka ve litrelerde toplam 212 şişe gümrük kaçağı içki ile 9 kilo çay ele geçirildi. Kaçak içki ve çaylara el konulurken, sürücü A.O.I. ve araçta yolcu olarak bulunan Bulgaristan vatandaşları I.A.T. ve S.D.A. gözaltına alındı.

Ekipler aynı gün Edirne Otogarı'nda, İstanbul'a gitmek üzere bekleyen Bulgaristan vatandaşı A.S.S. ve O.A.I.'nın bavullarında şüphe üzerine arama yaptı. Yapılan aramada 84 şişe kaçak içki ve 5 kilo çay ele geçirildi. Kaçak içki ve çaylara el konulurken, A.S.S. ve O.A.I. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen Bulgaristan vatandaşı 5 şüpheli, biner lira kefaletle serbest bırakıldı. Soruşturmalar sürüyor.

FOTOĞRAFLI