Emekli albay dehşet saçtı! 3 ölü

Güncelleme:

Yalova Çınarcık'taki bir yazlık sitede 75 yaşındaki emekli albay gürültü nedeniyle tartıştığı komşusunu öldürüp, bir komşu ve site bekçisini de ağır yaraladıktan sonra intihar etti.

Emekli albay, yazlık sitede tartıştığı komşularına kurşun yağdırıp intihar etti. Olay dün akşam saatlerinde Yalova Çınarcık'a bağlı Koruköy Beldesi'ndeki bir yazlık sitede meydana geldi. Emekli albay Mehmet F., sitedeki bulunan komşusu Mehmet Ö.'le gürültü nedeniyle tartıştı.

Tartışma kavgaya dönüşürken, site bekçisi Osman Y. (62) ve site sakini Tuncay M. (64), tarafları ayırmaya çalıştı. Bu sırada silahını çıkaran Mehmet F., art arda tetiğe bastı. 

Mehmet F.'ın tabancasından çıkan mermiler, Mehmet Ö. ve kavgayı ayırmaya gelen site bekçisi Osman Y. ile site sakini Tuncay M.'ye isabet etti.

 Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yapılan kontrolde Mehmet Ö.'in hayatını kaybettiği belirlenirken, ağır yaralanan Osman Y. ve Tuncay M. ise Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

DENİZ KENARINDA İNTİHAR ETTİ

Komşusunu öldürüp, 2 kişiyi de yaraladıktan sonra olay yerinden uzaklaşan Mehmet F., deniz kenarına gitti. Bir süre sonra sahilden gelen silah sesi üzerine polis bu yöne hareket etti. Emekli albay Mehmet F., deniz kıyısında kanlar içinde bulundu. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Mehmet F.'ın intihar ettiği anlaşıldı.