Emlakçı cinayetinin zanlıları yakalandı

Emlakçı cinayetinin zanlıları yakalandı
Güncelleme:

Denizli'de silahlı saldırı sonucu öldürülen 27 yaşındaki emlakçı Oğuzhan Karabağ'ın katil zanlıları tutuklandı.

Denizli’de silahlı saldırıya uğrayarak öldürülen 27 yaşındaki Oğuzhan Karabağ’ın katil zanlısı olarak gözaltına alınan Raif Y. ve Gürsel D. sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi. Şahıslardan Raif Y.’nin yaklaşık 5 ay önce öldürülen iş adamı Mehmet Y.’nin kardeşi olduğu ortaya çıktı.

Pamukkale ilçesinde geçtiğimiz 15 Mart günü meydana gelen olayda  siyah renkli bir otomobil ile emlakçılık yapan Oğuzhan Karabağ’ın kullandığı ve sokakta park halinde olan otomobilin yanına gelen 2 şahıs aracı yaylım ateşe tutmuş, saldırıda vücuduna 14 kurşun isabet eden Karabağ hayatını kaybetmişti.

Olayın ardından soruşturma başlatan Denizli Emniyet Müdürlüğü ve Aydın Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Aydın’ın Efeler ilçesinde bir eve düzenlediği operasyonda olayın şüphelileri Raif Y. ve Gürsel D.’yi gözaltına aldı. Şahıslar Denizli İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İNTİKAM CİNAYETİ

Denizli'de 9 Kasım 2018'de, Selçukbey Mahallesi Şehit Er Mehmet Avcı Caddesi'ndeki inşaat firmasının sahibi Mehmet Y. (40), iş yerinde uğradığı silahlı saldırıda öldürülmüş, asistanı Revzan A. yaralanmıştı. Bu olayın ardından, biri tetiği çeken olmak üzere toplam 5 kişi tutuklanmıştı. Saldırıda öldürülen Oğuzhan Karabağ'ın babası Halil Karabağ ile ağabeyi Kutluğhan Karabağ da Mehmet Y. cinayetinin azmettiricileri oldukları iddiasıyla, tutuklananlar arasında yer almıştı.

Oğlunun cenazesine elleri kelepçeli olarak katıldıOğlunun cenazesine elleri kelepçeli olarak katıldı

Seçiniz...