Emlakçıların Tartışması Cinayetle Bitti

Emlakçıların Tartışması Cinayetle Bitti

TEKİRDAĞ'ın Saray İlçesi'nde emlak komisyoncusu olan Erdoğan Genel, tartıştığı meslektaşı Abamüslüm Durak'ı tabancayla başından vurdu.

TEKİRDAĞ'ın Saray İlçesi'nde emlak komisyoncusu olan Erdoğan Genel, tartıştığı meslektaşı Abamüslüm Durak'ı tabancayla başından vurdu. Durak olay yerinde hayatını kaybederken, polis olaydan sonra kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, Kemalpaşa Mahallesi Vize Caddesi üzerindeki Erdoğan Genel'in sahibi olduğu işyerinde meydana geldi. İstanbul'da emlak komisyonculuğu yapan 45 yaşındaki Abdül Müslüm Durak, alacağını tahsil etmek için Erdoğan Genel'in yanına geldi. İkili arasındaki başlayan tartışmanın ardından Genel, yanında bulundurduğu tabancayla Abamüslüm Durak'ı başından vurduktan sonra olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri, Durak'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Saray Cumhuriyet Savcısı Neslihan Okudur ve polisin yaptığı incelemenin ardından Durak'ın cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis ekipleri, olaydan sonra kaçan Erdoğan Genel'i yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI