Erkek çocuğuna cinsel istismara 14 yıl hapis !

Erkek çocuğuna cinsel istismara 14 yıl hapis !

Kayseri'de 14 yaşındaki erkek çocuğa cinsel istismarda bulunan kişiye 14 yıl hapis cezası verdi.

Kayseri'de parkta tanıştığı 14 yaşındaki erkek çocuğunu otele götürerek cinsel istismarda bulunan 38 yaşındaki Murat K., 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Merkez Kocasinan İlçesi'ne bağlı Gevher Nesibe Mahallesi'nde bulunan bir otelde meydana gelen olayda, parkta tanıştığı G.İ. ile bir süre sohbet eden pazarcı Murat K., çocuğa herhangi bir ihtiyacı olup olmadığını sordu. Çocuğun ayakkabı ihtiyacının olduğunu belirtmesi üzerine, "Benimle gel, sana 50 TL vereceğim" diyerek otele götürdü. Otel görevlisine oğlu olarak tanıttığı çocuğu odaya çıkaran Murat K., yatağa yatırdığı çocuğu öpmeye çalıştı. Küçük çocuğun pantolonunu indiren Murat K., ihbar üzerine otele gelen polisin baskını ile gözaltına alındı.

Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü duruşmasında tutuklu Murat K, mağdur G.İ. ve avukatları hazır bulundu. Suçlamaları kabul etmeyen Murat K. mahkemede yaptığı savunmada, şöyle dedi:

"Ben pazarcılık yaparım. Parkta oturduğum sırada mağdurla bir süre sohbet ettim. Kendisi bana öksüz olduğunu söyleyince üzüldüm ve ihtiyacının olup olmadığını sordum. "Ayakkabım yok" deyince beraber Düvenönü'ne gittik. Bayram nedeniyle her yer kapalıydı, eşim de memlekette olduğu için çocuğa otele gidip yatacağımı söyledim. O da, (Abi benim otobüsüme de bir iki saat var, ben de seninle geleyim) dedi. Tamam dedim ve otele beraber gittik. Otel görevlisine kimlik verdim, yanımdaki çocuğun da yeğenim olduğunu söyledim. Suçlamaları kabul etmiyorum."

G.İ. ise, pedegog eşliğinde mahkemede verdiği ifadede, "Murat ağabey bana ayakkabı alacaktı, her yer kapalıydı, otele gittik, beni öptü" diye konuştu. Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu evli ve 2 çocuk babası Murat K.'ya cinsel istismar suçundan 8, kişiyi "Hürriyetinden yoksun kılma" suçundan ise 6 yıl olmak üzere toplam 14 yıl hapis cezası verdi.

DHA