''Erkek doktor karımı muayene edemez'' deyip saldırdı!

Güncelleme:

İzmir'de Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı doktoru muayene ettiği kadının kocası tarafından "Erkek doktor istemiyorum" diyerek darp edildi. Doktora yumruklarla saldıran saldırgan genç doktorun burnunu kırdı.

Korkunç olay dün saat 14.00 sıralarında Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Birimi'nde meydana geldi.

İddiaya göre; Asistan Hekim F.B., muayene için odasına aldığı kadının şikayetini dinledi. Bu sırada hasta kadın, eşinin de içeri girmesini istedi ancak F.B. buna olumsuz yanıt verdi. Bu nedenle kadın "Erkek doktora muayene olmak istemiyorum" diyerek dışarı çıktı. Bir süre sonra hasta ve eşi kapı önünde Doktor F.B. ile tartışmaya başladı. İtiş kakış yaşanırken, M.A.K. adlı koca yumruk atarak Doktor F.B.'nın burnunu kırdı. Olaya araya giren hastane personeli ve yurttaşlar müdahale ederken Doktor F.B., darp raporu alarak şikayetçi oldu. M.A.K. olay yerinde gözaltına alındı.

Doktor F.B., şikayet dilekçesinde şunları belirtti:

"Bayan hastayı muayene edeceğim sırada 'Erkek doktor istemiyorum, eşim içeri girsin" dedi. Ben de 'Burası kadın doğum kliniği, içeriye alamam' dedim. Ben muayene olmak istemiyorum' diyerek dışarı çıktı. Kısa süre sonra kapıya sertçe vurmaya başladılar. Ben ne oluyor diye açtığımda 'Ben vurdum, ne bakıyorsun karıma' dedi. Şahıs beni itekledi. Ben de kendimi korumak için onu ittim. Şahıs burnuma yumruk attı. Bu nedenle burnum kırıldı. Beni darbeden şahıstan şikayetçiyim."

ANKA