Eşini herkesin gözü önünde katletti! Cani kocaya linç girişimi kamerada

Güncelleme:

İstanbul Ataşehir'de bir kişi, parkta tartıştığı eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü. Öfkeli vatandaşlar, gözaltına alınan cani kocayı linç etmeye kalkıştı.

Olay saat 13.00 sıralarında İsmet İnönü Parkı'nda meydana geldi. İddialara göre aralarında bir süredir geçimsizlik olan Sema K. ile eşi Tuncay K. ayrı yaşıyordu. Bugün parkta karşılaşan ikili arasında tartışma çıktı.

Tuncay K. bıçakla eşini defalarca bıçakladı. Ağır yaralan kadın kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan ise kaçmaya çalıştı. Bu sırada çevredeki bir kişinin cep telefonuyla görüntülediği saldırganın rahat tavırları dikkat çekti.

İhbar üzerine olay yerine polise ve sağlık ekipleri sevk edildi . Çevredekiler tarafından yakalanan saldırgan polise teslim edildi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Sema K. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SALDIRGANA LİNÇ GİRİŞİMİ

Karısını öldürdükten sonra parktan rahat tavırlarla ayrılan saldırganı çevredekiler yakaladı. Yere yatırılan saldırgan polis teslim edildi. Bu sırada Tuncay K.'ye öfkeli kalabalık saldırdı. Darbedilen saldırganı polis zırhlı araca güçlükle bindirdi. Tuncay K. sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Eşini herkesin gözü önünde katletti! Cani kocaya linç girişimi kamerada - Resim : 1

"ELLERİNİ VE BIÇAĞI ÇİMENE SİLDİ"

Bir görgü tanığı, "Parkta kadını bıçaklıyordu. Koştuk engellemeye çalıştık ama engelleyemedik. Kadın yere düştü bir de sırtından vurdu. Ellerini ve bıçağı çimene sildi. Gençler peşinden koştu, yakalandı" dedi.

Başka bir görgü tanığı ise, " 'Yapma, yapma' sesleri geliyordu. Adam bıçaklamaya devam ediyordu. Ayıran olmadı. Adam kaçtı ama sonra yakaladılar" diye konuştu. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

DHA