Eski damat dehşetiı 1 ölü, 1 yaralı

Eski damat dehşetiı 1 ölü, 1 yaralı
Güncelleme:

Ankara'da Süleyman- Esin D. çifti, kızı ve torununu alıkoyduğu iddia edilen eski damatları Mustafa Ö. ile akrabası Şadan Ö.'nün silahlı saldırısına uğradı

Pompalı tüfekle açılan ateş sonucu Esin D. hayatını kaybetti, Süleyman D. ise yaralandı. Mustafa Ö. ile Şadan Ö. gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerine doğru Pursaklar ilçesi Fatih Mahallesi Kuzgun Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre; Mustafa Ö., yaklaşık 1 yıl önce boşandığı eski eşi Dilan D. ve ismi öğrenilemeyen çocuğunu evde alıkoydu. Bunun üzerine Dilan D.'ın annesi Esin ve babası Süleyman D. çifti, kızlarını ve torunlarını almak için eve gitti. Fakat burada Mustafa Ö. ve yanında bulunan akrabası Şadan Ö. ile D. çifti arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Pompalı tüfekle açılan ateşte saçmaların isabet ettiği Esin-Süleyman D. çifti kanlar içerisinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı çifti hastaneye kaldırdı. Fakat hastaneye kaldırılan yaralılardan Esin D. hayatını kaybetti. Süleyman D. ise tedavi altına alındı. Olaydan sonra Mustafa Ö. ile Şadan Ö. gözaltına alındı. Polisin olay yerinde yaptığı incelemede, çok sayıda saçmanın sokakta bulunan araçlara da isabet ettiği belirlendi. Öte yandan, pompalı tüfeğin, Mustafa Ö. ya da Şadan Ö. tarafından mı ateşlendiğinin şüphelilerin ifadelerinin ardın kesinleşeceği belirtildi.  Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Eski damat dehşetiı 1 ölü, 1 yaralı - Resim : 1

Eski damat dehşetiı 1 ölü, 1 yaralı - Resim : 2

Eski damat dehşetiı 1 ölü, 1 yaralı - Resim : 3

Eski damat dehşetiı 1 ölü, 1 yaralı - Resim : 4

Eski damat dehşetiı 1 ölü, 1 yaralı - Resim : 5

Eski damat dehşetiı 1 ölü, 1 yaralı - Resim : 6

Eski damat dehşetiı 1 ölü, 1 yaralı - Resim : 7

Etiketler damat dehşet