Eski erkek arkadaşını kezzapla yakan kadında koronavirüs tespit edildi

Eski erkek arkadaşını kezzapla yakan kadında koronavirüs tespit edildi
Güncelleme:

Kahramamaraş'ta, eski erkek arkadaşı Gürkan K.'yi yüzüne kezzap atarak yaraladığı için tutuklanan kadının koronavirüs testi pozitif çıktı.

Olay, Milli Egemenlik Caddesi'ndeki bir iş yerinde 3 Haziran'da meydana geldi. Fatma Ö., iddiaya göre eski erkek arkadaşı Gürkan K.'nin yüzüne kezzap attı.

Gürkan K.'nin ağır yaraladığı olayda yanındaki Yılmaz K. (36) ile Fatma Ö. de vücutlarına sıçrayan kezzapla yaralandı. Kollarında ve göğsünde oluşan yanıklar nedeniyle Kayseri Şehir Hastanesi'ne sevk edilen Fatma Ö., tedavisi tamamlandıktan sonra 12 Haziran'da taburcu edildikten sonra, çıkarıldığı mahkemece 'kasten yaralama' suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

‘TESTİ POZİTİF ÇIKTI, POLİSLER KARANTİNAYA ALINDI’

Fatma Ö., cezaevine konulmadan önce koronavirüs testi de yapıldı. Test sonucu pozitif çıktı. Sonucun cezaevi yönetimine bildirilmesi üzerine Fatma Ö., önceki gün tedavisi için Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Öte yandan Fatma Ö.'yü tedavisinin ardından Kayseri'den getiren 2'si kadın 4 polis de evlerinde 14 gün süreyle karantinaya alındı.

DHA