Eski karısı kızgın yağ döküp, satırla saldırdı !

Eski karısı kızgın yağ döküp, satırla saldırdı !
Güncelleme:

Adana'da 40 yaşındaki bir kadın, boşandıktan sonra aynı evde yaşadığı eski kocasının üzerine kızgın yağ döküp, satırla başına vurdu. Kanlar içinde kalan adamı görenler gözyaşlarını tutumadı.

Adana'da Emine S. (40), boşanmalarına rağmen birlikte yaşamayı sürdürdüğü Ayhan A.'nın (42) uyurken üzerine kızgın yağ döküp, başına satırla vurdu. Yaralanan Ayhan A. kendini evin tuvaletine kapatarak ölümden kurtuldu. Hem yanan hem de yüzü kan içinde kalan Ayhan A.'yı hastanede gören bazı hasta yakınları ağladı.

Olay, merkez Yüreğir ilçesi PTT Evleri mahallesinde meydana geldi. 1 çocuk annesi Emine S.,  sabah saatlerinde, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandıktan sonra birlikte yaşamaya devam ettiği Ayhan A.'nın üzerine, uyuduğu sırada kızgın yağ döktü. Emine S., yağ döktükten sonra eski eşinin başına da satırla birkaç kez vurdu. Başından 3 darbe alan Ayhan A., kaçarak kendini tuvalete kilitleyip canını zor kurtardı. Emine S., bir süre sonra evi terk etti, tuvaletten çıkan yaralı Ayhan A. da polisi arayıp yardım istedi.

HASTA YAKINLARI ADAMIN HALİNE ÜZÜLÜP AĞLADI

Eve gelen polis Ayhan A.'yı kanlar içinde şoka girmiş halde buldu. Eli yüzü kan içinde olan ve vücudunda yanıklar oluşan Ayhan A., çağrılan ambulansla Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye getirilen ve tanınmaz hale gelen Ayhan A.'yı gören bazı hasta yakınları ise gözyaşlarını tutamadı. Hayati tehlikesi bulunan Ayhan A., yoğun bakıma alındı.

Ayhan A.'nın şikayeti üzerine Emine S., polis tarafından evinin sokağında yakalanıp gözaltına alındı.

Eski karısı kızgın yağ döküp, satırla saldırdı ! - Resim : 1

DHA