Eski sevgilisinin erkek arkadaşı tarafından öldürüldü

Eski sevgilisinin erkek arkadaşı tarafından öldürüldü
Güncelleme:

Kütahya'da 26 yaşındaki bir kişi, eski sevgilisinin yanında gördüğü bir başka genç ile aralarında çıkan kavgada göğsünden bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Kütahya’da oturan Harun U., 9 ay önce ayrıldığı sevgilisi Gurbet P.’nin yaşadığı evin önüne giderek bir süre gelmesini bekledi. Gurbet P., saat 23.00 sıralarında erkek arkadaşı olduğu ifade edilen Emrah Ş’nin otomobiliyle Meydan Mahallesi Karaca sokağa geldi. Harun U., eski sevgilisinin yanında gördüğü Emrah Ş.’ye saldırdı. İkili arasında çıkan kavgada, Harun U. göğsünden 3 bıçak darbesiyle ağır yaralandı.

 Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Harun U., kaldırıldığı hastanede doktorların çabalarına rağmen yaşamını yitirdi. Şüpheli Emrah Ş. ise olay yerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Harun U.’nun cenazesi savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Gözaltına alınan şüpheli Emrah Ş. ise geçirildiği sağlık kontrolünün ardından işlemleri için Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne götürüldü.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.