Eskişehir'deki Doğalgaz Borusu Patlaması Güvenlik Kamerasında

Eskişehir'deki Doğalgaz Borusu Patlaması Güvenlik Kamerasında

ESKİŞEHİR'de dün sabah meydana gelen iş makinasının doğalgaz borusunu patlatması olayı, bir işyerinin güvelik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

ESKİŞEHİR'de dün sabah meydana gelen iş makinasının doğalgaz borusunu patlatması olayı, bir işyerinin güvelik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kepçe operatörünün olay yerinden uzaklaştıktan sonra sokakta yere düşme anı da yer alıyor.

Tuna Mahallesi Dingi Sokak'ta dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, sokakta telefon hattı döşemek için kazı çalışması yapan iş makinesinin kepçesi, doğalgaz borusunu patlattı. Patlama ile birlikte yangın çıktı. Olayda kepçe operatörü 26 yaşındaki Hasan Gülistan yaralandı. Alevlerin yükselmesi üzerine çevredeki apartmanlar boşaltıldı. Olayda apartmanlarda oturanlardan 6 kişi dumandan etkilendi. Kepçe operatörü Hasan Gülistan ile dumandan etkilenen 6 kişi ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

İş makinasının doğalgaz borusunu patlatması ve alevlerin yükselme anı çevredeki bir işyerinin güvenilik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde patlamanın ardından çevrede bulunanlar kaçıyor, kepçe operatörü Hasan Gülistan da iş makinasından inip uzaklaşmaya çalışıyor. Gülistan, bir süre yürüdükten sonra yere yığılıp kalıyor. Hasan Gülistan'ın yardımına, çevrede bulunanlar koşuyor ve onu yangın yerinden uzaklaştırıyor.

FOTOĞRAFLI