Eve giren hırsız dehşet saçtı

Güncelleme:

Bursa'da evde tek başına olan ve kocasını bekleyen Necibiye B., evine giren hırsız tarafından bıçaklandı. Hırsız olay yerinden kaçarken, yaralı kadınının imdadına komşuları yetişti.

Dün gece saat 01.00 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Üçevler mahallesi Çoşkun sokakta edinilen bilgiye göre iki katlı binanın en üst katında oturan ve gece saatlerinde kocasının gelmesini bekleyen Necibiye B. mutfaktan gelen sesler üzerine mutfağı kontrol etmeye gitti.

KAFASINI KAPIYA VURUP BIÇAKLADI
Mutfakta hırsız ile karşılaşan Necibiye B. hırsızın saldırısına uğradı. Hırsız, Necibiye B.'nin kafasını önce kapıya vurdu sonra da mutfaktan aldığı bıçakla yaraladı. Hırsız olay yerinden hızlıca uzaklaşırken yere yığılan Necibiye B. ise yaralı halde diğer bina sakinlerine sesini duyurmaya çalıştı.

 HAYATİ TEHLİKESİ YOK
Sesini duyan diğer bina sakinleri hemen yaralı kadının yardımına koştu. Durumu gören bina sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede gelen ekipler yaralı kadını ilk müdahalesinin ardından Bursa Şehir Hastanesine kaldırdı.

HER YERDE ARANIYOR
Necibiye B.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken polis ekipleri çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor.

İHA

Etiketler bursa hırsız