Evlerine giren adamı bıçaklayarak öldürdü

Evlerine giren adamı bıçaklayarak öldürdü
Güncelleme:

Adana'da işten evine dönen 15 yaşındaki Irak uyruklu çocuk, evlerine giren tanımadığı ve uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen kişiyi bıçaklayarak öldürdü. Eve giren adamı hırsız sandığını söyleyen genç, tutuklandı.

Olay, 23 Ocak günü saat 02.30 sıralarında Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesi’nde meydana geldi. Kebapçıda çalışan Irak uyruklu E.A., gece saatlerinde işten çıkıp, evlerine gitti. Açık olan kapıdan içeri giren E.A., evlerinin koridorunda tanımadığı uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Mehmet Ali K. (32) ile karşılaştı. Yaşanan arbedenin ardından K. kaçarken, E.A. ise peşinden koştu. Sokakta da devam eden kavgada E.A., K.’i göğsünden bıçakladı. Mehmet Ali K. kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli ise kaçtı. E.A.’nın, olayın ardından sokakta koştuğu anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Mehmet Ali K. yerde yatarken gören kişinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, ilk müdahalesini yaptığı K.’yi ambulansla Çukurova Devlet Hastanesi’ne götürdü. Ancak K., doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin kimliğini ve adresini tespit etti. Polis, evine yaptığı baskında E.A.’yı gözaltına aldı.

Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf eden E.A., K.'i hırsız sandığını ve ailesine zarar vermiş olabileceğini düşünerek kavga ettiklerini, amacının öldürmek olmadığını söyledi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

DHA