Evlilik programında evlenmişlerdi ama...

Evlilik programında evlenmişlerdi ama...

5 yıl önce evlilik programında evlenen çiftin dramı hayrete düşürdü.

Beş yıl önce sanatçı Mahmut Tuncer’in programında evlenen ancak evlendikten sonra bir türlü yüzü gülmeyen Erdem Fedakar, parasızlıktan 15 gün önce Fethiye sığınma evine yerleşen eşi ve iki kızını görmek için Marmaris Otogarında yatıp kalkıyor.

Dizilerde yardımcı oyuncu olarak rol alan Erdem Fedakar, devletin yardım elini uzatmasını bekliyor.

Ailelerinin evlenmelerine karşı çıkması ve maddi imkansızlık yüzünden 2011 yılında sanatçı Mahmut Tuncer’in programında evlenerek dünya evine giren Kahramanmaraşlı Erdem (30)- Hatice Fedakar (28) çiftinin peşini talihsizlik bir türlü bırakmadı. Evlendikten sonra kıt kanaat geçinmeye çalışan çift, iki kız çocuklarının dünyaya gelmesiyle büyük mutluluk yaşadı. Ancak aradan geçen zamanda baba Erdem Fedakar’ın işsiz kalması ile zor günler geçirmeye başlayan çift, bir müddet mescitte ve parklarda yaşamaya başladı. Bir türlü dikiş tutturamadığını söyleyen talihsiz baba, çocuklarının geçimini sağlamak için böbreğini satmak istedi. Parasızlık bir müddet sonra aile bütünlüğünü bozmaya başlayınca 28 yaşındaki Hatice Fedakar 15 gün önce kayınvalidesiyle tartışarak kızları 2 yaşındaki Dilara Nur ve 3 yaşındaki Emine Nisa’yı alarak önce Kahramanmaraş, Sivas, İzmir en sonunda Fethiye sığınma evine yerleşti. Baba Fedakar, sığınma evine yerleşen ailesinin yanına gitmek için 3 gün önce iş bulmak maksadıyla Marmaris’e geldi. Ancak, Fedakar’n aksilikler burada da yakasını bırakmadı ve iş bulamayarak otogarda banklarda yatıp kalkmaya başladı.

TV programında evlenen çiftin yürek burkan dramı | Haber3 Video | Sitene Ekle

“KENDİMİ SURVİVOR’DA GİBİ HİSSEDİYORUM”

Üç gün yemeden içmeden otogarda yatıp kalktığını belirten Erdem Fedakar, "Sanki survivor oyununda gibiyim. Yemeden içmeden bekliyorum.Tek isteğim bir göz oda. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çaresiz kaldık. Devletten yok, aileden yok. Ben ne yapayım, kötü şeyler düşünmek istemiyorum. Ben kızlarım için böbreğimi satılığa çıkarmış bir insanım. Bunu yapmak hiç kolay değil ama çaresiz kaldığım için yaptım. Kızlarımız için bir ev, bir göz oda olsun, içinde idare edecek temel ihtiyacım olsun yeter. Allah’a şükür elim ayağım tutuyor. Çalışır bir müddet sonra evimin kirasını öderim” dedi.