Eyüpsultan'da çukura düşen çocuğun ölümüyle ilgili flaş gelişme

Güncelleme:

İstanbul Valiliği, Eyüpsultan'da 9 yaşındaki çocuğun inşaat alanındaki çukura düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili sorumlular hakkında, yasal işlem başlatıldığını açıkladı. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Eyüpsultan'da 9 yaşındaki çocuğun, inşaat alanındaki çukura düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili sorumlular hakkında, yasal işlem başlatıldı.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, dün saat 18.30'da Eyüpsultan ilçesi İslambey Mahallesi Fulya Sokak'taki bir inşaat alanında açılan kazık direkleri çukuruna düşen 9 yaşındaki Baran Geldi'nin hayatını kaybettiği belirtildi.

Açıklamada, "Meydana gelen bu üzücü olayın sorumluları hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır.
Bu elim hadisede vefat eden yavrumuza Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabr-ı cemil niyaz ediyorum." denildi.

Eyüpsultan'da çukura düşen çocuğun ölümüyle ilgili flaş gelişme - Resim : 1

1 KİŞİ GÖZALTINDA

Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 1 kişi gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliye sevk edilmesi bekleniyor.

Eyüpsultan'da çukura düşen çocuğun ölümüyle ilgili flaş gelişme - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

9 yaşındaki Baran Geldi, Eyüpsultan İslambey Mahallesi'nde dün arkadaşlarıyla oynarken, inşaat kazık direkleri çukuruna düşmüştü. İtfaiye ve AFAD ekiplerinin çalışmaları sonucu çocuk sağ olarak kurtarılmış, ambulansla kaldırıldığı özel bir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Bugün de çocukların oyun oynadıkları bölge havadan fotoğraflandı. Fotoğraflarda inşaat alanındaki çok sayıda kazık direkleri çukuru dikkat çekiyor. Polis ve belediye ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Eyüpsultan'da çukura düşen çocuktan acı haberEyüpsultan'da çukura düşen çocuktan acı haber

AA