Eyüpsultan'da vahşet ! Öldürüp ormana attılar

Eyüpsultan'da vahşet ! Öldürüp ormana attılar
Güncelleme:

İstanbul Eyüpsultan'da, aracını gasp ettikleri genci defalarca bıçaklayarak öldüren iki kuzen yakalandı. Zanlıların cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Eyüpsultan'da bir kişi, 15 ve 18 yaşındaki iki kuzen tarafından gasp edildikten sonra 10-15 kez bıçaklanarak öldürüldü. Gaspçı kuzenler, çaldıkları araçla kaçarken polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Gasp edilen kişi ise Bahçeköy'de yol kenarına atılmış halde ölü olarak bulundu. Olay önceki gün saat 20.00 sıralarında Eyüpsultan Alibeyköy'de meydana geldi.

İddialara göre bir aracın kaçırıldığı ihbarını alan Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü bağlı ekipler şüpheli iki kişiyi Hasdal mevkiinde durdurdu. Ancak polisi gören iki şüpheli kaçmaya başladı. Havaya uyarı ateşi açan Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'nde görevli polisler, yaşanan kovalamacanın ardından Y.A. (15) ve A.A.'yı (18) yakalamayı başardı. İki çocuğun üzerindeki elbise ve ayakkabılarında bulunan kanı fark eden polisler, aracın sahibini görüp görmediklerini sordu.

'10-15 KEZ BIÇAKLADIK'

Sabah Gazetesi'nden Furkan Kara'nın haberine göre; Y.A., kuzeni A.A. ile birlikte bir kişiyi 10-15 kez bıçakladıklarını ve Bahçeköy'de ormanlık alana attıklarını itiraf etti. Olay yerine giden polis, ormanlık alanda bir ağacın dibinde kanlar içinde yatan kişiyi gördü. Bölgeye çağırılan sağlık ekibi, adının Volkan K. olduğu öğrenilen kişinin öldüğünü belirledi. İki kuzenin cinayet sorgusu sürerken, korsan taksicilik yaptığı ileri sürülen 33 yaşındaki Volkan K.'nin cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp'a gönderildi.

Sabah

Etiketler gasp eyüpsultan