Facebook'taki bu hakaretler mahkemelik oldu !

Facebook'taki bu hakaretler mahkemelik oldu !

Sosyal medyada "çakma sarışın", "k...çımın sosyetesi" gibi paylaşımlar yüzünden mahkemelik oldular.

Kardiyolog İlke S.’nin ailesinin rızası olmadan evlendiği eşi Sevda S., kaynanasıyla davalık oldu. Mali müşavir İmran S., gelini Sevda S.’nin sosyal medyada kendisine “Çakma sarışın” “ K..ımın sosyetesi” gibi pek çok hakarette bulunduğu iddiasıyla mahkemeye başvurdu

Mali müşavir olan İmren S., kardiyoloji profesörü oğlu İlke S.'nin 2014'te evlendiği eşi Sevda S.'ye, kendisine ağır hakaretler ettiği iddiasıyla tazminat davası açtı. Kayınvalide, gelini Sevda S.'nin kendisine sosyal medyadan "Yüreksiz, yaratık, lanetlenmiş narsisist, yılan, ruhsuz bunak, çakma sarışın, cadaloz" gibi sözlerle hakaret ettiğini öne sürerek 25 bin lira manevi tazminat istedi.

RUS KAYNANAYA DA KÜFÜR
İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne açılan davaya göre; İlke S. ile Sevda S. aile üyelerinehaber vermeden 2014'te evlendi. Oğlu İlke S.'nin sessiz sedasız evlenmesine gönlü razı olmayan baba İsmet S. de Sheraton Oteli'nde iki tarafın ailesinin ve dostlarının katıldığı bir düğün yaparak bu evliliği kutladı. İddiaya göre; Sevda S., evlendikten sonra önce şoförü, sonra ev işlerinde çalışan kadını, ardından kayınvalidesi İmren S.'yi aileden uzaklaştırdı. Sevda S., geçen yıl 30 Aralık'ta kayınpederi İsmet S.'nin yaş günü kutlamasında kayınpederinin yeni eşi Tetiana Y.'ye saldırdı ve "Rus o...pu" diye hakaret etti. Bu olayla ilgili aile, Sevda S. aleyhine savcılığa suç duyurusunda bulundu ve tazminat davaları açtı. Sevda S. bu son davranışıyla eşi İlke S.'nin tüm yakınlarıyla olan aile bağlarını kopardı. Bu olayın ardından mali müşavir olan ve bir Amerikan bankası da dahil çeşitli şirketlerde çalışan İmren S., Sevda S.'nin Facebook'taki mesajlarını gördü. Sevda S., sosyal medyada İmren S.'ye "Yüreksiz, dedikoducu, büyücü, bencil, manipülatör, aciz, yaratık, lanetlenmiş narsisist, kişiliksiz, yılan, sivrisinek, zavallı, iğrenç, botokslu, ruhsuz bunak, kalpsiz, aciz domuz, katil moruk, çakma sarışın cadaloz, katran kalpli, manyak, denyo, sürtük, köpek, paraya tapan k....k, kan emici mikrop, botokslu b...k, sapık ruhlu kocakarı, patolojik beyinli, k..ımın sosyetesi, yüreği çürük ve gulyabani" diyerek ağır hakaretler etmiş, "Toprak bile sizi kabul etmez, aşağılık ruhsuz kalpsiz adi domuz dışkıları", "Rahat uyu botokstan dudağı sarkmış pislik", "Senin kalbinin çirkinliği yüzüne vurmuş", "Çakma sarışın cadaloz senin ne mal olduğunu tüm Etiler tüm İstanbul biliyor", "Yürek yok sende yaratık" ve "Hiçbiriniz umurumda değilsiniz kansız katran kalpli ruhsuz manyaklar" gibi sayısız mesaj yazmıştı.

ARKADAŞ YORUMLARI...
 Sevda S.'nin mesajlarına arkadaşlarının da yorum yaparak kendisine ağır hakaretler ettiğini öne süren kayınvalide İmren S., gelinine dava açarak, 25 bin lira manevi tazminat talep etti.