Facebook'tan tuzak kurup kurşun yağdırdı!

Facebook'tan tuzak kurup kurşun yağdırdı!

8 aylık eşini öldüren mahkumun Facebook üzerinden kurduğu tuzak ortaya çıktı.

İzmir’de, cezaevinden izinli çıkıp 8 aylık eşini öldüren, erkek arkadaşını ağır yaralayan Kadir Alay’ın, Facebook’tan cezaevine döndüğünü yazarak tuzak kurduğu ortaya çıktı

İzmir'in Seferihisar ilçesinde cezaevinden izinli çıkarak 8 aylık eşini öldüren, erkek arkadaşını da ağır yaralayan Kadir Alay'ın, ikiliyi birlikte yakalamak için bir gün önce Facebook'tan cezaevine döndüğünü yazarak tuzak kurduğu belirlendi.

Aliağa'daki Şakran Cezaevi'nden izinli çıkan 46 yaşındaki Kadir Alay, kendisine boşanma davası açan 23 yaşındaki 8 aylık eşi Simge Alay'ın, bir erkek arkadaşı olduğunu duydu. Eşiyle görüşen Alay, "Sevgilin varmış" diye tartıştı. Genç kadın ise iddiayı reddetti. Ancak kentteki arkadaşlarından eşinin Hakan Ç. ile arkadaşlık yaptığını öğrenen Alay, bunun üzerine ikisini birlikte yakalayıp öldürmek için plan yaptı. Eşini cezaevine döndüğüne inandırıp sevgilisiyle buluşmasını sağlamak isteyen Alay, izni bitmediği halde geçen pazar günü saat 16.43'te, "Cezaevine dönüşe geçtim izin bitti. Üç ay sonra sağ olursam görüşmek üzere selamlar" diye mesaj yazdı.

KURŞUN YAĞDIRDI

Bu yolla eşini, izninin bittiğine ve cezaevine döndüğüne inandıran Alay, ertesi akşamgenç kadının evinin yakınlarında pusu kurdu. Bir süre sonra evden çıkan Simge Alay, bu sırada evin önüne gelen Hakan Ç. ile sohbet etmeye başladı. Eşini ve sevgilisini yan yana görünce çılgına dönen Kadir Alay, pompalı tüfekle ikisine de kurşun yağdırdı. Ardından da kaçtı. Saldırıda yaşamını yitiren 2 çocuk annesi Simge Alay, gözyaşları arasında toprağa verilirken, Hakan Ç.'nin hayatı tehlikesinin devam ettiği ve durumunun ağır olduğu öğrenildi. Jandarma ve polis ekipleri, her yerde kaçan zanlıyı arıyor.