FETÖ'den aranıyordu kaçarken yakalandı

FETÖ'den aranıyordu kaçarken yakalandı

FETÖ'den aranan iş adamı sahte pasaport ve yüklü miktarda parayla kaçarken yakalandı.

Kırıkkale'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin soruşturma kapsamında hakkında tutuklama kararı bulunan bir işadamı, sahte pasaport ve ve yüklü miktarda parayla Gürcistan'a kaçmak isterken Artvin'in Hopa ilçesinde yakalandı.

FETÖ soruşturması kapsamında Kırıkkale'de 4 kişi gözaltına alındı. Öte yandan hakkında gözaltı kararı bulunan bir iş adamı da yüklü miktarda para ile kaçarken yakalandı.

Kırıkkale'de FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.

Kırıkkale Terörle Mücadele ekipleri, bir AVM yöneticisi Dursun K., diş hekimi Osman E.K. ile 'Sivas Bölge İmamı' olduğu öne sürülen Erdoğan Y.'yi düzenlenen operasyonlar sonucu gözaltına aldı. Erdoğan Y. Sivas'a, Dursun K. ve Osman E. K. ise Kayseri terörle mücadele ekiplerine teslim edildi.

Gürcistan'a kaçarken yakalandı

Kırıkkale'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin soruşturma kapsamında hakkında tutuklama kararı bulunan kişi, sahte pasaportla yurt dışına kaçmak isterken Artvin'in Hopa ilçesinde yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, hakkında tutuklama kararı bulunan Hasan Hüseyin P'yi, sahte pasaport ve yüklü miktarda parayla Sarp Sınır Kapısı'ndan Gürcistan'a geçmek istediği sırada yakaladı.

Gözaltına alınarak Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne getirilen ve FETÖ'nün mütevelli heyeti üyesi olduğu belirtilen şüphelinin, emniyetteki ifadesinde borçlarının olduğunu ve yanındaki parayla borcunu ödeyeceğini söylediği öğrenildi.

Zanlı, adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

AA / DHA