FETÖ'den gözaltına alınmıştı; Erdoğan ile fotoğrafı çktı

FETÖ'den gözaltına alınmıştı; Erdoğan ile fotoğrafı çktı
Güncelleme:

Bursa'da yapılan FETÖ borsası operasyonunda gözaltına alınan 9 kişi arasında yer alan ve örgüt lideri olmakla suçlanan zanlının Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğrafları ortaya çıktı.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, başta FETÖ/PDY olmak üzere çeşitli suçlarda şüphelilerin lehine karar vermeleri için hakim ve savcılar üzerinde baskı kurduğu iddia edilen suç örgütüne yönelik soruşturma başlatmıştı.

Emniyetin düzenlediği operasyonda, 9 kişi gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin, 6 hakim ve savcıyla bağlantı içinde oldukları belirlendi. Şüphellierden avukat O.Ö.T., Y.Y., M.İ., H.Ö. ve B.Ö. nöbetçi mahkemece tutuklandı. 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Örgüt lideri olduğu iddia edilen ve halen adliyede işlemleri süren Bursa Rize Çayeli Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Eyüp Ensar Çelik 'in dikkat çeken isimlerle fotoğrafları ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Adalet Bakanlığı Müsteşarı, Yargıtay üyesi Kenan İpek, Manisa Başsavcısı Ahmet Çiçekli ile çekilen fotoğraflar, bunlar arasında en önemlileri.