Fransa'daki saldırının ardından İstanbul'da didik didik arama !

Fransa'daki saldırının ardından İstanbul'da didik didik arama !

Fransa'daki terör saldırısının ardından alarma geçen İstanbul polisi, metro girişlerinde vatandaşları didik didik arıyor.

Fransa'daki terör saldırısının ardından alarma geçen İstanbul polisi, metro girişlerinde vatandaşları didik didik arıyor. Atatürk Havalimanı'nda da güvenlik önlemlerinin artırıldığı görüldü.

Fransa'nın güneyindeki Nice'de 84 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan terör saldırısının ardından İstanbul polisi alarma geçti. Güvenlik önlemleri kapsamında metro girişlerinde bekleyen polis ekipleri vatandaşları didik didik aradı. Atatürk Havalimanı'nda da güvenlik önlemlerini artıran polis ekipleri, çanta ve valizleri didik didik ararken, alanda özel harekat polisinin de önlem aldığı görüldü.

iha-20160715aw800469-1-t.jpg

FRANSA BAŞKONSOLOSLUĞU ÖNÜNDE KUŞ UÇURTULMUYOR

Fransa'da yaşanan terör saldırısının ardından Ankara'da bulunan Fransız Büyükelçiliği'nde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Fransa'da, Bastille Günü kutlamaları sırasında "Promenade Des Anglais" caddesinde gerçekleştirilen terör saldırısının ardından Ankara polisi Fransa Büyükelçiliği önünde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Fransa Büyükelçiliği'nde teyakkuzda olan polis, Büyükelçilik etrafında kuş uçurtmuyor.

Fransa Büyükelçiliği'ne giden Paris Caddesi ve Yazanlar Sokağı gibi Başkent'in en işlek cadde ve sokakları emniyet güçlerince bariyerlerle kapatıldı. Büyükelçilik etrafında 5 arama noktası oluşturan güvenlik güçleri, araç altı arama aynası ile otomobilleri didik didik arayarak kişilerin GBT sorgusunu yapıyor.

İHA