Fuhuş için anlaştığı kadını öldüren sanığa indirimli ceza

Fuhuş için anlaştığı kadını öldüren sanığa indirimli ceza
Güncelleme:

Bursa'da cinsel ilişkiye girmek için anlaştığı 30 yaşındaki Nazan K.'yi boş arazide silahla öldüren Yusuf M., 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın cezasında ''haksız tahrik'' ve ''iyi hal'' indirimi uygulandı.

Olay, geçen yıl haziran ayında, Osmangazi ilçesi Altınova Mahallesi'nde meydana geldi. Yusuf M. (55), iddiasına göre Nazan K. ile fuhuş için anlaştı. İkili, Yusuf M.'ye ait otomobille boş araziye gitti. Yine M.'nin iddiasına göre, boş arazide ilişkiye girmek istemediğini söylediği Nazan K., otomobildeki cep telefonunu alıp, kaçmaya başladı. Yusuf M. da belinden çıkardığı tabancayla Nazan K.'ye ateş etti. Karnından ve göğsünden vurulan kadın kanlar içinde kalırken, Yusuf M. otomobile kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, Nazan K.'nin cansız bedenini buldu. Evinde yakalanan Yusuf M., sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Bursa 14’ncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde 'kasten adam öldürmek' suçundan yargılanan 5 çocuk babası Yusuf M., karar duruşmasına tutuklu bulunduğu Bursa E Tipi Cezaevi’nden SEGBİS ile katıldı. Taraf avukatları ise salonda hazır bulundu. 

'BERAATİMİ İSTİYORUM'
Cumhuriyet savcısının müebbet hapis cezasına çarptırılmasını istediği tutuklu sanık Yusuf M., son sözünde, “Kaza sonucu oldu. Nazan’ı öldürmek istemedim. Üzgünüm, beraatimi istiyorum” dedi.

15 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI
Mahkeme heyeti, Yusuf M.’yi önce müebbet hapis cezasına çarptırdı. Ardından da cezayı ‘haksız tahrik’ indirimiyle 18 yıla, ‘iyi hal’ indirimiyle de 15 yıla indirdi.  

DHA

Etiketler bursa fuhuş