Gaziantep Ve Adana'da Kaçak Çay Operasyonu: 6 Gözaltı

Gaziantep Ve Adana'da Kaçak Çay Operasyonu: 6 Gözaltı

HAKKARİ'den yasa dışı yollarla Türkiye'ye getirilen kaçak çayı, Gaziantep ile Adana'da paketleyerek piyasaya sürmek isteyenlere yönelik düzenlenen operasyonda...

HAKKARİ'den yasa dışı yollarla Türkiye'ye getirilen kaçak çayı, Gaziantep ile Adana'da paketleyerek piyasaya sürmek isteyenlere yönelik düzenlenen operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hakkari'ye yasa dışı yollarla getirilen kaçak çayların Gaziantep ve Adana'daki tesislerde paketlenerek piyasaya sürüldüğü bilgisine ulaştı. Çalışma başlatan jandarma ekipleri tarafından düzenlenen 4 operasyonda 19 ton 881 kilo kaçak çay ele geçirildi.

Jandarma, el koyduğu çayı paketleyerek piyasaya sürdüğünü saptadığı 7 kişinin yakalanması için de bu sabah Gaziantep ve Adana'da eş zamanlı baskınlar yaptı. Baskınlarda; L.B., B.D. ve M.D. Gaziantep'te, A.A., H.A. ve M.A. ise Adana'da gözaltına alındı. Bir kişinin bulunamadığı baskınlarda yakalanan 6 kişinin Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı'nda sorgulanmasına başlandı.

FOTOĞRAFLI