Gaziantep'te vahşet !

Gaziantep'te vahşet !

Taciz ettiği gelini tepki gösterince cinnet getirdi, gelinini, kendi eşini ve çizgi film izleyen 4 yaşındaki torununu öldürüp, intihar etti..

 

 Gaziantep'te oğlu ve geliniyle birlikte aynı evde yaşayan 59 yaşındaki Kahraman Gürsoy, iddiaya göre uzun süredir gelinine cinsel tacizde bulunuyordu. Dün sabah, bir eczanede çalışan oğlu işe gittikten sonra, Fatih mahallesindeki evlerinde genç kadına yine tacizde bulundu. Bu tacizlerden bıkan 31 yaşındaki Hatice Gürsoy da sert tepki gösterince tartışma çıktı. 

ÇİZGİ FİLM İZLİYORDU 
 
Sabah'taki habere göre kısa sürede büyüyen tartışmanın ardından cinnet getiren Kahraman Gürsoy, üzerinde taşıdığı silahı çıkararak, önce 4 çocuk annesi gelini Hatice Gürsoy'a, ardından kendi eşi 51 yaşındaki Firdevs Gürsoy'a, daha sonra da televizyonda çizgi film izleyen 4 yaşındaki torunu Muhammet Tunahan Gürsoy'a kurşun yağdırdı.

Son olarak ise tabancayı kendi başına dayayarak tetiğe bastı. Silah seslerini duyan komşularının ihbarıyla eve gelen polisler ve sağlık ekipleri, Muhammet Tunahan Gürsoy'un cesedini çizgi film izlediği televizyonun karşısında, yaralı halde yardım istemek için süründüğü belirlenen Hatice Gürsoy'un cesedini de balkonda buldu.

Ağır yaralanan Kahraman Gürsoy ile eşi Firdevs Gürsoy, kaldırıldıkları 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak yaşamlarını yitirdi. Kahraman Gürsoy'un tabancasını ateşlediği sırada bir torununun koltuğun arkasına saklanarak kurtulduğu, bebek olan diğer torununun beşiğinde uyuduğu, en büyük torunun ise okulda olduğu belirlendi.

Olayı duyunca eve koşan eczacı oğlu, sinir krizleri geçirdi. Cesetler, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma geniş çaplı olarak sürüyor.