Gaziantep'te katliam ! Ölü taklidi yaparak kurtulmuş

Güncelleme:

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde bir kişi, boşanma aşamasındaki eşi ile kayınpederi ve kayınvalidesini öldürüp, kayınbiraderini de yaraladı. Saldırıda yaralanan kayınbiraderin ölü taklidi yaparak kurtulduğu öğrenildi.

Gaziantep’in Nizip ilçesinde Eyyüp Y. (27), boşanma aşamasındaki eşi Gülşen Y.’nin (22) kaldığı kayınpederinin evini tüfekle basıp dehşet saçtı. Eyyüp Y., eşi Gülşen Y. ile kayınpederi Bekir K. (48) ve kayınvalidesi Gülsüm K.’yi (42) öldürüp, kayınbiraderi Yunus K.’yi (22) de yaraladıktan sonra 1 yaşındaki kızını yanına alıp kaçtı. Güvenlik güçleri, mobese kamerası görüntülerini izlerken yanındaki kızıyla şüpheli tavırlar sergileyen bir kişiyi fark etti. İncelemede, bu kişinin Eyyüp Y. olduğu belirlendi. Hemen harekete geçen ekipler, Eyyüp Y.’yi yakalayıp gözaltına aldı. Olayda vurulan kayınbiraderin ise ölü taklidi yaparak kurtulduğu öğrenildi.

Olay, bu sabah Nizip’in Bahçeli Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, ilçede daha önce özel güvenlik görevlisi olarak çalışan ve bir süreden beri işsiz olan Eyyüp Y., boşanma aşamasında olduğu ve bugün duruşması olduğu belirlenen eşi Gülşen Y.’den 1 yaşındaki ismi öğrenilemeyen kızını istedi. 

Gülşen Y.’nin olumsuz yanıt verdiği Eyyüp Y., tüfekle eşinin kaldığı kayınpederi Bekir K.’nin evini basıp rastgele ateş açtı.  Açılan ateşle tüfekten çıkan saçmalara hedef olan Eyyüp Y.’nin eşi Gülşen Y. ile kayınpederi Bekir K. (48) ve kayınvalidesi Gülsüm K. hayatını kaybetti, kayınbiraderi Yunus K. (22) yaralandı.

Eyyüp Y., katliamın ardından kızını da alıp kayıplara karıştı.

Silah seslerini duyanların ihbarıyla eve gelen sağlık görevlileri, yaşamını yitiren çift ile kızının cesetlerini yapılan incelemenin ardından otopsi için morga götürdü. 

DAKİKALARCA ÖLÜ TAKLİDİ YAPMIŞ

Olayda yaralanan Yunus K.'nin ölü taklidi yaptığı öğrenildi. Dakikalarca hareketsiz yatan Yunus K.'nin, Eyyüp Y.'nin evden çıkmasının ardından komşularından ve sağlık ekiplerinden yardım istediği ileri sürüldü.

YAKALANDI

Katliam yaptıktan sonra kaçan özel güvenlik görevlisi Eyyüp Y.’nin yakalanması için güvenlik güçleri çalışma yaptı. Ekipler, mobese kamerası görüntülerini izlerken yanındaki kızıyla şüpheli tavırlar sergileyen bir kişiyi fark etti. İncelemede, bu kişinin Eyyüp Y. olduğu belirlendi. Hemen harekete geçen ekipler, Eyyüp Y.’yi yakalayıp gözaltına aldı. Şüphelinin 1 yaşındaki kızı, yakınlarına teslim edilirken Eyyüp Y. ise sorgulanmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

DHA

Etiketler cinayet gaziantep nizip