Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunda feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunda feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı
Güncelleme:

Gebze - Orhangazi - İzmir Otoyolu Orhangazi Tüneli yakınlarında yağış nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza saat 10.00 sıralarında Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Orhangazi Tüneli yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Çağdaş Ç. (37) idaresindeki otomobil, Bursa’dan İstanbul istikametine doğru seyir halindeyken yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak önünde seyir halinde olan Sezer D. (37) idaresindeki üzerinde kule vinç taşıyan bir tıra arkadan çarptı.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ
Tıra çarpması sonucu kontrolden çıkan otomobil bariyerlere de çarptıktan sonra durabildi. Kazada otomobil sürücüsü Çağdaş Ç. ile otomobilde yolcu olarak bulunan Ömer Kürşad D. (33), Bahadır B. (27) ve Kadir K. (27) yaralandı. Kaza nedeniyle olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada ağır yaralanan Ömer Kürşad D., Orhangazi Devlet Hastanesinde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralılar ise hastanede tedavi altına alındı.

Orhangazi Cumhuriyet Savcılığı kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

İHA

Etiketler gebze orhanbgazi