Gece kulübündeki saldırıda yeni gelişme

Gece kulübündeki saldırıda yeni gelişme

İstanbul'da bir gece kulübündeki güvenlik görevlilerine silahla saldıranlar arasında Volkan Ş. gözaltına alındı.

İstanbul Gayrettepe'de silahla içeri alınmadıkları için gece kulübünün güvenlik görevlilerine silahla saldırarak birinin ölümüne ikisinin de yaralanmasına neden olan Volkan Ş. gözaltına alındı. 2 kişinin ise arandığı bildirildi.

Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre Beşiktaş'ta 7 Mayıs 2016 gecesi, gece kulübüne silahla girmeye çalışan bir gruba güvenlik izin vermek istemedi. Bunun üzerine aralarında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü.

İçeri girmeye çalışan grup tabancalarını çekti, güvenlikçilere ateş açtı. Saldırıda güvenlikçi Mehmet Muhammed Demir hayatını kayederken, 2 güvenlikçi de yaralandı.  

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, silahlı saldırıyı düzenleyenleri belirledi. Güvenlikçiyi öldüren Volkan Ş.'nin Gaziosmanpaşa'da gizlendiği ev belirlendi. Ekipler önceki gün eve operasyon düzenleyerek Volkan Ş.'yi gözaltına aldı.

Volkan Ş.'nin çok sayıda suç kaydının olduğu belirtildi. Olaya karışan 2 kişinin yakalama çalışmasının devam ettiği belirtildi.

Volkan Ş.'nin emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. Kamera görüntülerine yansıyan saldırıda Volkan Ş. ve beraberindeki 2 kişinin güvenlikçilere kurşun yağdırdığı görülüyor. Saldırıdan sonra bar güvenlikçisinin yere yığılıp kalması kameralara yansıyor.