Gece yarısı çatışma: 1 polis yaralı

Gece yarısı çatışma: 1 polis yaralı

Banka soyan soyguncular polisle çatışmaya girdi. Çatışmada 1 polis yaralandı.

Fatih'te soygun ihbarını değerlendiren polis ekibine olay yerinde soyguncular silahlı saldırıda bulundu. Çıkan çatışmada 1 polis ayağından yaralandı.

İstanbul Fatih'te soygun ihbarına giden polisekibi, soyguncuların silahlı saldırısına uğradı. 1polis memuru ayağından yaralandı.

SOYGUNCULARIN SİLAHLI SALDIRISINA UĞRADILAR

Olay saat 04.20 sıralarında Kocamustafapaşa Sümbül Efendi Mahallesi Eski Sarayönü Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokaktaki Sempaş isimli marketin soyulduğunu gören çevre sakinleri polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekibine soyguncular silahlı saldırı düzenledi.

1 POLİS AYAĞINDAN YARALANDI

Saldırıya polis ekipleri de ateşle karşılık verdi. Çıkan silahlı çatışmada 1 polis memuru ayağından yaralanırken, saldırganlar bir cip ile olay yerinden kaçtı. Ayağından yaralananpolis memuru Sezai Ç. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis memurunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

POLİS OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI

Olaydan sonra bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, olay yerine şerit çekerek incelemelerde bulundu. Olay yerinde çok sayıda boş mermi kovanı bulundu. Delil toplayanpolis, saldırganların yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı. Marketten çalınan malların tespiti için çalışmalar sürüyor.