Gece yarısı milyon dolarlık gasp

Gece yarısı milyon dolarlık gasp

Ünlü bir teknoloji firmasının GÜney Koreli distribütörü gece yarısı 6 milyon lirasını çaldırdı.

Yenişafak Gazetesi'nin haberine göre, olay akşam İstanbul Bakırköy'de yaşandı. Güney Koreli, telefon, bilgisayar ve beyaz eşya üreten ünlü bir firmanın Kazakistan distribütörü Yusuf A., İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki gümrükten 6 milyon lira nakit para çekerek çıktı. Otomobiliyle hareket eden Yusuf A.'nın aracının önü Ataköy yan yolda kesildi. 3 kişi olan gaspçılar, Yusuf A.'nın yanında bulunan ve şirket parası olduğu iddia edilen yaklaşık 6 milyon lira parayı gasbederek kaçtı.

ATEŞ AÇIP PARA DOLU ÇANTAYI ALDILAR

Yusuf A.'nın şikayeti üzerine İstanbul emniyeti Bakırköy ilçe emniyeti ve Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri olay yerine giderek çalışma başlattı. Yapılan incelemede olay yerinde Glock marka 2 adet tabanca bulundu. 

Bakırköy Asayiş Büro Amirliği'ne götürülen Yusuf A.'nın ifadesinde, “Firmama ait, 6 milyon lirayı çekerek yola çıktım. Olay yerine geldiğimde arkamdan gelen araç içerisinde bulunan 3 kişi beni durdurmak istedi. Peşimden de 3 el ateş ettiler. Bunun üzerine durunca da içinde para olan çantamı gasp ederek kaçtılar” dediği öğrenildi. 

Soyguncuların yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtilirken, gaspçıların olay yerinde atıp kaçtıkları silahlar ve terk ettikleri araç parmak izi tespiti için incelemeye aldı.

Yeni Şafak

Etiketler soygun bakırköy gasp