Genç kadın eşini öldürdüğünü itiraf etti: ''Şiddet uyguladı öldürdüm''

Genç kadın eşini öldürdüğünü itiraf etti: ''Şiddet uyguladı öldürdüm''
Güncelleme:

Denizli'de işlenen korkunç cinayette şoke eden ayrıntı. Genç kadın kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle eşini katletti. Genç kadının cinayetten önce eşi hakkında uzaklaştırma kararı da olduğu ortaya çıktı.

Denizli'de yaşayan 35 yaşındaki E.E., evli olduğu B.E.'i kesici aletle öldürdü. Gözaltına alınan E.E. polisteki ifadesinde, boşanma aşamasında olduğunu, daha önce de şiddet gördüğü için B.E. hakkında uzaklaştırma kararı çıkardığını belirtti. E.E., evli olduğu erkeğin şiddetine uğradığını, cinayeti de bu nedenle işlediğini anlattı. 

DHA'nın haberine göre olay, Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sabah saat 02.00 sıralarında 15 Mayıs Mahallesi 720 Sokak'taki bir apartmanın birinci katında meydana geldi. 35 yaşındaki E.E., 55 yaşındaki B.E.'i öldürdü. Olay yerine gelen polis ekipleri E.E.'i gözaltına aldı. Sağlık ekipleri, B.E.'in hayatını kaybettiğini belirledi. E.E.'in polisteki ilk ifadesinde, eşinin kendisine saldırması sonrası cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

Polis ve savcının olay yerindeki incelemelerin ardından B.E.'in cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bir yıl önce evlenen çiftin bir süre önce İstanbul'dan Denizli'ye taşındıkları, sürekli olarak geçimsizlik yüzünden tartıştıkları ve boşanma aşamasında oldukları öğrenildi. E.E., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. E.E. ifadesinde, eşi hakkında şiddet uyguladığı gerekçesiyle daha önce uzaklaştırma kararı aldırdığını dile getirdi.

Geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı aldığı eşini, olay gecesi de şiddet uyguladığı için öldürdüğünü söyleyen E.E., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. 

DHA