Genç kız iş görüşmesine gitmişti... Ölmeden 3'ünün de adını verdi

Genç kız iş görüşmesine gitmişti... Ölmeden 3'ünün de adını verdi
Güncelleme:

İzmir'de yaşanan korkunç olayda, iş görüşmesi için evinden çıkan 18 yaşındaki genç kız ormanda yaralı halde bulundu. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç kız ölmeden hemen önce 3 kişinin ismini verdi.

İzmir'de iş başvurusunda bulunmak üzere evden ayrılan 18 yaşındaki A.Ç., iş görüşmesi sonrasında kız arkadaşlarının yanına uğradı. Burada bir süre kalan A.Ç., saat 16.00'da gelen kapalı kasa hafif ticari bir araca binerek bölgeden uzaklaştı. Kızından haber alamayan aile polis merkezine giderek yardım istedi.

SON NEFESİNDE 3 KİŞİNİN İSMİNİ VERDİ

A.Ç., aynı gün saat 22.00 sıralarında Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nde ormanlık alanda ağır yaralı halde bulundu. Ayrıca olay yerinde üzeri kanlı şekilde olan Burak K.'nin de bulunduğu iddia eldi. Burak K.'nin üzerinde A.Ç.'e ait telefon çıktı. Yaralı kız, olay yerinde kendisine saldırdığı belirtilen Burak K.'nin dışında iki kişinin ismini polise söyledi.

Ambulansla hastaneye kaldırılan genç kız, tedavi altına alınsa da bir gün sonra hastanede hayatını kaybetti.

Vahşi cinayetin ardından sosyal medya ayağa kalktı.

"YÜKSEK DOZDA UYUŞTURUCU VE CİNSEL İSTİSMAR"

Genç kızın olay sırasında cinsel istismara uğradığı ve yüksek dozda uyuşturucuya maruz kaldığı iddia edildi. Genç kızın yaralı halde polise ismini verdiği 3 kişiden 1'i olay kapsamında tutuklandı.

"3 İSİM VERDİ SADECE BİRİ TUTUKLANDI"

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu da A.Ç.’in ölümü ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“A.Ç. 27 Temmuz’da İzmir’de yaralı halde otoban kenarında bulunduktan sonra hayatını kaybetti. Polisi arayıp 3 isim vermesine rağmen yalnızca Burak K. tutuklandı. Aslıhan’ın ölümüne sebep olan failler yakalanacak, adalet sağlanacak.”