Genç kız tecavüzü işte böyle anlattı

Genç kız tecavüzü işte böyle anlattı

Zonguldak'ta çocukluk arkadaşı tarafından önce kaçırılan ardından da defalarca tecavüze uğrayan Deniz S., mahkemede yaşadıklarını anlattı.

Zonguldak'ta geçtiğimiz Ocak ayında kendisini zorla İstanbul'a götürmek isteyen şahsı çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan genç kız hakim karşısına çıktı. Genç kız, duruşmada olayı soğukkanlılıkla anlattı.

15 Ocak 2016 tarihinde kendisini İstanbul'a zorla götürmek istediğini iddia ettiği Mustafa Özdemir'i (23) vücudunun çeşitli bölgelerinden bıçaklayarak ölümüne sebep olan 22 yaşındaki Deniz S., ilk kez hakim karşısına çıktı. Zonguldak Adliyesi 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanık Deniz S. hazır bulunurken, öldürülen gencin ailesi de duruşmaya katıldı.

Mustafa Özdemir ile bir süre önce İstanbul'da bir düğünde tanışması üzerine olayların geliştiğini aktaran Deniz S., pişmanlığını dile getirdi. Bir süre önce tekstil firmasında çalışmak üzere İstanbul'daki amcasının evine yerleştiğini anlatan Deniz S., amcasının torununun düğününde tanıştığı Mustafa Özdemir'in kendisini sıklıkla takip edip konuşmak istediğini iddia etti. Olayda hayatını kaybeden Mustafa Özdemir ile görüşmek istememesine rağmen peşini bırakmadığını öne süren Deniz S., ifadesinde şunları söyledi:

"İstanbul'a amcamın yanına tekstilde çalışmaya gittim. O sıra bayramdan sonra İstanbul'da amcamın torununun düğününe gittim. Mustafa o düğünde beni gördü ve peşime takıldı. Tekstilde işe başladım, sürekli beni takip ediyordu. Telefon numaramı nereden buldu bilmiyorum ama sürekli arıyordu. Beni hala sevdiğini söylüyordu. Telefon ile bana ulaştı. Bana sürekli "seni seviyorum, senden vazgeçmeyeceğim" diyordu. Bana "Bir kere görüşmek istiyorum" dedi. Devamlı arayınca en son peşimi bırakması için Kartal'da sahilde görüşmeye gittim. Arabasıyla gelmişti. Servis aracılığıyla geldi. Konuşurken de bir şeyler içelim dedi. Bana kola ikram etmişti. Kola aldı geldi. Kendisi açtı. Ben içmeye başladım. Yemek için bazı şeyler almak üzere yanımdan ayrıldı. Yanıma döndüğünden birkaç dakika sonra bayıldım. O sırada da bana tecavüz etmiş. Uyandığımda çırılçıplaktım. Ağlamaya başladım. Minibüsün içinde arka kısımda uyandım. Ağlamam üzerine "Seni elde etmek için başka çarem yoktu" dedi. Ben bırakmasını istedim. Bırakmadı. Ben kimseye söylemeyeceğim dememe rağmen beni bırakmadı."

"BENİ AĞABEYİMLE TEHDİT ETTİ"

Sıklıkla ağabeyinin öldürüleceği yönünde tehdit edildiğini öne süren Deniz S., "Israr edince beni bıraktı. Beni bırakırken "Eğer kimseye söylersen ağabeyinden olursun" diyerek tehdit etti. Tekrar beni aramaya başladı; sürekli kimseye söyleyip söylemediğimi soruyordu. Bana inanmadı. Söyleyeceğim diye korktu. Sonra Pendik'te marketin önünde buluşmaya karar verdik. Arabaya bindim. Kapılar kilitledi. Beni kaçırdı. Bir eve getirdi. Ev boştu. Kimse yoktu. Evin kapısı kilitliydi. Ben kurtulmak için ablamı aradım. Telefonumu kırdı. Benim evden çıkmamam için kapıları ve pencereleri de kilitledi. Bana "senden de vazgeçmeyeceğim. Karımdan da vazgeçmeyeceğim" dedi. Bana "sen benim oldun" diyordu. Sürekli dövmeleri, içmeleri devam ediyordu. Ben de sinirlendim. Jilet ile kendi kollarımı kestim. Yine beni ağabeyimle tehdit edip, bir şey dersen ağabeyinden olursun diyordu. Ben hastalandım. Bayılmışım. Verem tedavisi geçirdiğim için hastaneye gitmem gerektiğini söyledim" diye konuştu.

"HAPİSTEKİ DÖRT DUVAR BANA O'NU HATIRLATIYOR"

Yaptıklarına pişman olduğunu anlatan Deniz S., "Zonguldak'tan araçla İstanbul'a gittik. Zorla beni marketlere hırsızlığa götürdü. Tehditlere devam etti. Çaldığımız mallara ilişkin delil bırakmam, ya da göstermem halinde "sen düşün" dedi. Çaldığımız malları bir büfeye satıyordu. Aldığı parayla alkol ile ot alıyordu. En on yılbaşından 2 gün sonra beni Zonguldak'a annemin evine götürdü. Bizim evde 2-3 akşam kaldı. Ailem maktulün beni isteğimle kaçtığımı zannediyordu. Aileme o yüzden hiçbir şey anlatamadım. Beni hasta diye İstanbul'a benim için para bulmaya gitti. Aradan bir hafta geçti. Tekrar beni almaya geldi. O sıra da annem müdahale etti, 2-3 gün sonra gidersiniz dedi. Üç gün sonra tekrar döndü. O sırada da sürekli gidelim diyordu. Bende gece 12 arabasına binelim dedim. O sürekli akşam 18 arabasına binelim diyordu. O esnada olay gerçekleşti. Tartıştık. Bekle dedim üstümü değiştireyim dedim. O sırada da mutfaktan bıçağı aldım. Yapıp yapmamakta kararsız kaldım. Bıçağı kazağımın içinde tutuyordum. Büyük ekmek bıçağıydı. Bir anda bıçağı sokunca yere yığıldı. Şokun etkisiyle nasıl yaptım bilmiyorum. Yaptığıma bin pişmanım. Hala bitirdi. Hala da bitirmekle devam etmiyor. O dört duvar bana Mustafa Özdemir'i hatırlatıyor. Hayatımın hiç bir anında da gitmeyecek" diye konuştu.

Duruşmada hayatını kaybeden Mustafa Özdemir'in eşi Songül, annesi Döndü, babası Birol ve ablası Meryem'in de ifadelerine başvuruldu. Ölen Özdemir'in ailesi ise olay nedeniyle tutuklu sanık ve ailesinden şikayetçi oldu. Tanıkların da dinlendiği duruşma, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

OLAY

15 Ocak 2016 tarihinde Karaelmas Mahallesi Fındıksuyu Sokak'ta meydana gelen olayda kendisini zorla İstanbul'a götürmek istediğini iddia ettiği Mustafa Özdemir'i bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen Deniz S., olaydan sonra Karaelmas Polis Merkezi'ne teslim olmuştu. Olaydan sonra Deniz S., tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

Genç kız tecavüzü işte böyle anlattı

Genç kız tecavüzü işte böyle anlattı

Genç kız tecavüzü işte böyle anlattı

Genç kız tecavüzü işte böyle anlattı