Genç mühendis cinayete kurban gitti !

Genç mühendis cinayete kurban gitti !

Gaziosmanpaşa'da 32 yaşındaki genç mühendis oturduğu apartmanda ölü bulundu.

Gaziosmanpaşa'da 32 yaşındaki mühendis Murat Usluoğlu, oturduğu apartmanda esrarengiz bir cinayete kurban gitti.

Alınan bilgiye göre, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü şantiyesinde çalıştığı öğrenilen 4 aylık evli genç mühendis, sabah saat 05.45'te oturduğu apartmanın merdiven boşluğunda bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu.

Polis, genç mühendisin sabah işe giderken bir hırsızla karşılaşmış ve öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinede duruyor. Cinayeti işleyen kişinin yakalanması için operasyonlar sürüyor.

"BİR KİŞİ KOŞARAK MERDİVENLERDEN İNDİ"

Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, apartmanın merdiven boşluğundan gelen gürültüler üzerine bina sakinleri 155 Polis İmdat telefonunu arayarak, hırsız olabileceğini belirtip yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, apartmana girdiklerinde bıçaklanarak ağır şekilde yaralanmış bir kişi ile karşılaştı. Apartmanda oturan mühendis Murat Usluoğlu olduğu öğrenilen yaralı hemen hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Polis, sabah çalıştığı İzmit Körfez Geçiş Köprüsü şantiyesine gitmek için her sabah aynı saatte evden çıkan Murat Usluoğlu'nun apartmanın içinde bir hırsızla karşılaşıp boğuşma sırasında öldürüldüğünü tahmin ediyor.

Görgü tanıklarının, polise, boğuşma gürültülerinin ardından bir kişinin koşarak merdivenlerden indiğini ve bina kapısını hızla açarak dışarı çıktığını söylediği öğrenildi.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü söylediler.