Hastane Bahçesinde Vuruldu

Hastane Bahçesinde Vuruldu

İZMİR'deki Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi bahçesinde silahlı saldırıya uğrayan Saffet Demir yüzünden ve karnından yaralandı.

İZMİR'deki Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi bahçesinde silahlı saldırıya uğrayan Saffet Demir yüzünden ve karnından yaralandı. Tedavisine devam edilen Demir'in, birlikte hastaneye geldiği kadının yakınları tarafından vurulduğu ileri sürüldü.

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi bahçesinde dün erken saatte 25 yaşındaki Saffet Demir, banka ATM'lerinin bulunduğu yerde silahlı saldırıya uğradı. Saldırganın tabancasından çıkan kurşunlardan birinin Demir'in yanağını delip geçtiği, diğerinin karnına isabet ettiği belirtildi. Ameliyat edilen Saffet Demir'in sağlık durumunu iyiye gittiği kaydedildi.

Saffet Demir'in rahatsızlandığı için hastaneye getirdiği bir kadının yakınları tarafından vurulduğu öne sürüldü. Olaydan sonra ifadesine başvurulan kadın ile yakınları ise olayla ilgilerinin bulunmadığını söyledi. Bunun üzerine polis, ifadesini aldığı bu kişileri serbest bıraktı. Demir'i kimin vurduğunun tespit edilmesi için çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarının incelendiği belirtildi.