Havalimanını kana bulayan terörist kamerada !

Havalimanını kana bulayan terörist kamerada !

Atatürk Havalimanı’nda 3 canlı bombadan 1'inin görüntüleri ortaya çıktı.

Atatürk Havalimanı’nda saldırı düzenleyen canlı bombaların görüntüleri ortaya çıktı. Kışlık mont giyen ve belini tutan teröristin, cesetleri Adli Tıp Kurumu’na getirilen 3 teröristten biri olduğu belirtiliyor. Diğer canlı bomba ise ateş ederken kameralara yakalandı

Görüntülerde kışlık mont giyen ve belini tutan teröristin, cesetleri Adli Tıp Kurumu’na getirilen 3 teröristten biri olduğu belirtiliyor.Vücut  bütünlüğü bozulan ve belinden yukarısı olmayan terörist ayakkabısından teşhis edildi.

 Polis, Atatürk Havalimanı’nı kana bulayan teröristlerin kimlik tespiti için güvenlik kameralarını saniye saniye inceliyor. Teröristlerin havalimanında güvenlik kamerası ile yolcu kameralarına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Havalimanını kana bulayan terörist kamerada ! - Resim : 1

SİLAHI TUTUKLUK YAPINCA YERE ATTI

Güvenlik kamerası görüntüleri Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminalinden. Elinde uzun namlulu silah bulunan siyah giyimli terörist içeride dolaşırken kameralara yansıyor. Terörist bir kaç defa hedef alıp silahı doğrultuyor ancak silah tutukluk yapıyor. Terörist bunun üzerine birkaç defa yere atıyor. İçeride bir süre dolaşan terörist daha sonra geliş katına iniyor.

YOLCULARIN YANINDAN GEÇİP GİTTİ

Geliş katındaki bir terörist de yolcuların cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüdeki teröristin güvenlik kamerasında silahı tutukluk yapan terörist olup olmadığı bilinmiyor. Siyah giyimli canlı bomba korkuyla saklanan yolcu ve çalışanların yanından geçerek hızla ilerliyor. Hemen arkasından bir polis geliyor. Kolonların ve duvar kenarlarına çömelerek bekleyenler canlı bombanın gittiği yönü gösteriyor. Bunun üzerine polis, belirtilen yöne doğru koşuyor.

ŞİFRELİ DÖKÜMANLAR BULUNDU

Bu arada Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, olaya ilişkin 2 eve operasyon düzenledi. Evlerde bulunan çok sayıda şifrelenmiş örgütsel doküman ve dijital malzeme inceleme altına alındı.

aa-076.jpg

Saldırı anına ait kamera kaydında ise kendini patlatan diğer canlı bombanın ateş ederken görüntüsü bulunuyor.

5773d44718c7735be84caa73.jpg