Hemzemin geçitte korkunç kaza

Hemzemin geçitte korkunç kaza

Zonguldak'ta bir ailenin içinde bulunduğu otomobilin, yük treni ile çarpışması sonucu 2 kişi öldü.

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde, 45 günlük bebeklerini hastanede muayene ettirdikten sonra eve dönen ailenin içinde bulunduğu otomobil, hemzemin geçitte yük treni ile çarpıştı. Baba, kayınpederi ile birlikte öldü, eşi ve bebeği ağır yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Ahatlı Köyü mevkiinde meydana geldi. Nebioğlu Beldesi'nde yaşayan 29 yaşındaki Sefai Akkaş, rahatsızlanan 45 günlük bebeği Oğuzhan Akkaş'ı, eşi ve kayınpederini de yanına alarak onun 78 SH 179 plakalı otomobiliyle Çaycuma Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastane dönüşünde Sefai Akkaş, iddiaya göre hemzemin geçitte bariyer kapalı olduğu halde yan taraftan geçmek istedi. Bu sırada otomobile, Karabük'ten Çatalağzı Beldesi'ne giden makinist Selim Kocabaş yönetimindeki 24235 sefer sayılı yük treni çarptı.

Trenin önünde sürüklenen otomobilde bulunan kayınpeder 50 yaşındaki Aydın Akman olay yerinde öldü. Sürücü Sefai, 29 yaşındaki eşi Eda ve bebekleri Oğuzhan Akkaş ağır yaralandı. Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Sefai Akkaş da yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Durumları ağır olan anne ve bebeği ise Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne sevk edildi.

Makinist Selim Kocabaş, ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA