Hemzemin Geçitte Tren Motosiklete Çarptı, 2 Öğrenci Öldü

Hemzemin Geçitte Tren Motosiklete Çarptı, 2 Öğrenci Öldü

AYDIN'ın Nazilli İlçesi'ndeki köprülü hemzemin geçitten motosikletle geçmeye çalışan sürücü 17 yaşındaki Arif Emre Çelik ile arkasında oturan arkadaşı...

AYDIN'ın Nazilli İlçesi'ndeki köprülü hemzemin geçitten motosikletle geçmeye çalışan sürücü 17 yaşındaki Arif Emre Çelik ile arkasında oturan arkadaşı 15 yaşındaki Uğur Kazan, yolcu treninin altında kalarak öldü.

Kaza, dün saat 21.50 sıralarında, Turan Mahallesi ile Yeşil Mahalleyi birbirine bağlayan Dereköy Deresi üzerindeki köprülü hemzemin geçitte meydana geldi. Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan bir arkadaşlarına ders çalışmaya giden Uğur Kazan ve Arif Emre Çelik, daha sonra evlerine dönmek üzere yola çıktı. Arif Emre Çelik'in kullandığı 09 PK 278 plakalı motosiklete köprülü hemzemin geçitten yolun karşısına geçmek isteyen iki arkadaş, İzmir- Denizli seferini yapan, makinist 54 yaşındaki R.A yönetimindeki yolcu treninin altında kaldı. Hemzemin geçitte motosiklet ve bisiklet geçemez işaretleri göze çarparken, trenin 15 metre sürüklediği gençler kanlar içinde kaldı.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, 11'inci sınıf öğrencisi Arif Emre Çelik'in kaza yerinde öldüğü belirlendi. Trenin altında sıkışan 8'inci sınıf öğrencisi Uğur Kazan ise sağlık ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı. Ağır yaralı olarak ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Uğur Kazan yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından Çelik'in cesedi de morga kaldırıldı. Ölen çocukların kaza sonrası etrafa saçılan kitapları ise toplanarak Emniyet'e götürüldü.

YAKINLARI BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI

Gözaltına alınan ve üzgün görünen makinist R.A. ifadesinde, hemzemin geçide yaklaştığında iki gencin bulundukları motosikletin aniden önüne çıktığını söyledi. İfadesinin alınmasının ardından makinist serbest bırakıldı. Tren bir süre sonra yoluna devam etti. Çocuklarının ölüm haberini alarak cenazelerin götürdüğü hastaneye akın eden aileler, sinir krizi geçirdi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI