Hırsızlık yapamadan kaçtılar !

Hırsızlık yapamadan kaçtılar !

Sivas'ta bir apartman dairesine hırsızlık için geldikleri sanılan 3 genç kız, kamerayı görünce kaçtı.

Sivas'ta bir apartman dairesine hırsızlık amaçlı geldikleri sanılan 3 genç kız eve girmek için kapının önünde bulunan ayakkabıların içinde anahtar aradı. Güvenlik kamerasını fark eden genç kızlar panikleyerek kaçtı.

Olay, 16 Eylül günü Emek Mahallesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. Kamu kuruluşunda görevli olan T.S.'ye ait apartmana ailenin bayram tatilinde olduğu sırada 3 genç kız geldi. Etrafa bakan genç kızlar, kapının önünde bulunan ayakkabıların içinde anahtar aradı.

Görüntülerde genç kızlardan biri, elinde kredi kartı benzeri cisim ile kapıya yaklaştı ve içeride kimsenin olup olmadığını kontrol etti. Hırsızlık amacıyla geldikleri tahmin edilen genç kızların son anda kapı üstünde bulunan güvenlik kamerasını fark ettikten sonra panikledikleri anlar da güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamera görüntülerinde 3'üncü kızın da yakalanmamak için alt katta gözcülük yaptığı görüldü.

Sosyal medya hesabından görüntüleri paylaşan T.S., "Arkadaşlar bu kişiler eve hırsızlığa gelip güvenlik kamerasını fark edince gitmişler. Bu hususta sizden ricam bu kişileri görürseniz emniyete veya bana haber verseniz memnun olurum. Sizlerde can ve mal güvenliğiniz için bina ve daire girişlerine güvenlik kamerası taktırmanızı tavsiye ederim" diye yazdı.

İHA

Etiketler Sivas hırsız kamera